VIDEO ⟩ Telemängu «Ma näen su häält» nõunikega liituv Maarja-Liis Ilus: püüan säilitada külma närvi

Elu24
Copy
Evelin Võigemast, Estoni Kohver, Grete Kuld, Tõnis Niinemets, Piret Laos ja Maarja-Liis Ilus.
Evelin Võigemast, Estoni Kohver, Grete Kuld, Tõnis Niinemets, Piret Laos ja Maarja-Liis Ilus. Foto: Ardo Kaljuvee

Selle sügise vaadatuim meelelahutussaade «Ma näen su häält» tõestab ka sel pühapäeval, et avastamata talente on Eestis küll ja veel. Emotsiooniderohkes telesõus asuvad lauljate seast teesklejaid välja sõeluma särasilmsed sõbrannad Viljandimaalt.

Ligi 30 aastat tagasi koolipingis sõbrunenud Maija-Leena Pertel ja Karin Alp on tegusad naised, kes plaanivad telemängus panna proovile oma naiseliku vaistu ning huumorimeele. Võidu korral jagavad nad auhinnaraha sõbralikult pooleks.

Foto: Ardo Kaljuvee

Külalisnõunikuna tuleb saatesse armastatud muusik Maarja-Liis Ilus. Lauljatar sõnab, et sel hooajal võlus teda eriliselt Elina Nechayeva ja end Ärinõustaja karakteri taha peitnud Maurizio D'Agapito duett.

Maarja-Liis ütleb, et kui sel pühapäeval peaks lõppvooru jõudma teeskleja, püüab ta säilitada külma närvi ning ise lõpuni kindlalt teel püsida. «Kui tegime heliproovi, siis saate produtsent Kaupo Karelson püüdis mulle veidi paksemat nahka kasvatada. Ma usun, et täna sellest hullemaks vast ei lähe,» lisab laulja.

Sel korral asuvad vaatajaid naerutama ja üllatama Õhtujuht, Karaokeäss, Ripsmetehnik, Loodusgiid, Soome eestlane, Abiturient ja Rahatark. Kes neist oskab laulda ja kes osutub teesklejaks, selgub juba pühapäeval kell 20.05 Kanal 2-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles