ELANIKUD MURES Nõmmet tabas suuremat sorti voolukatkestus

Chrislin Metsanurm
Copy
Voolukatkestus.
Voolukatkestus. Foto: IMAGO/Michael Bihlmayer/Scanpix

Neljapäeva õhtul teatati sotsiaalmeedias, et Tallinna Nõmme linnaosa on tabanud suuremat sorti voolukatkestus. «Elektrilevi andmetel on alajaamas rikked, aga järk-järgult ühendus taastub,» selgitab üks meesterahvas Facebookis olukorda.

Facebookis käib vilgas arutelu selle üle, et Nõmmel puudub praegu elektriühendus. Kõigest paarikümne minutiga oli postitus sotsiaalmeedia kihama pannud ning elanikud olid tulnud kommentaariumisse oma muret kurtma. «Männikul oli ära, aga nüüd juba tagasi,» teatab noor naisterahvas, lisades, et vool oli ära umbes 10–15 minutit.

Ka Rahumäge tabas voolukatkestus, aga see oli märksa lühem. «Sekundi oli ära,» märgib kohalik meesterahvas. Kuid Kivimäel elav Maiu teatab suurima rahuloluga, et tema vaatab juba pikemat aega Jüri Ratast telekast. Samuti lisab Tähe tänaval elav Pets naljaga, et tema arved on makstud ja kõikumist pole ta tähele pannud.

Võtsime ühendust postituse teinud meesterahvaga, kes kinnitab, et vool tuli tagasi kümne minutiga. «Jõudsin postituse teha, kui juba oli tagasi,» märgib ta.

Elektrilevi pressiesindaja Anu Adra-Entsik ütles Elu24-le, et kell 21.38 tekkis katkestus Tallinnas Nõmme ja Männiku piirkonnas kokku 3796 kliendil.

Kella 22.17 seisuga on pingetute klientide arv 393. «Hetkel käib rikke lokaliseerimine ja ümberlülituste teel taastatakse elektrivarustust. Katkestuse loodame saada likvideeritud südaööks,» selgitas Adra-Entsik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles