Tallinna populaarseimad üritused ühendavad jõud – Oh My Club!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna populaarseimad üritused ühendavad jõud – Oh My Club!
Tallinna populaarseimad üritused ühendavad jõud – Oh My Club! Foto: Telliskivi loomelinnak

Märtsikuu teisel reedel saab Oh My Club nimelise ürituse näol väärilise avapaugu pealinna klubimaastiku tänavune kevadhooaeg – kustumatu peokogemuse nimel ühendavad F-Hoones ja Telliskivi Loomelinnakus jõud Mutant Disco, Bashment Kingsoundz, Tune-in, Ennu Ratas ja Haigla Pidu.

Eestis on ilmselt vähe inimesi, kes poleks vähemalt kordki elus ühel eelpool nimetatud pidudest käinud: «14-aastat-undergroundi» Mutant Disco, aastast 1998. toimuv Eesti pikima traditsiooniga reggae/dancehall pidude sari Bashment Kingsoundz ning möödunud nädalavahetusel oma 8ndat sünnipäeva pidanud luuletisko Ennu Ratas on tänaseks Tallinna klubikülastajate hulgas legendaarse staatuse omandanud.

Kui punti võtta veel kohaliku DnB skene lipulaev Tune-in ning noored rulapoisid üha suuremat populaarsust koguvalt Haigla Peolt, jääb üle teha ainult üht – mitte mingil juhul ilma jääda, sest Oh My Club helipuldis panevad tantsupõranda elama kõigilt viielt üritustesarjalt meile kõigile tuntud DJ`d!

Et sedavõrd suur kogus head muusikat kenasti ja ilusti ära mahuks, toimub pidu kahes saalis ning korraga F-Hoones kui ka Telliskivi Loomelinnakus.

Uksed avatakse kell 23:00 ja sulgemisega kiiret ei ole!



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles