PÄEVAHOROSKOOP 10. november: Kalad peavad armastust välja näitama, Veevalaja – keegi üritab sind kuidagimoodi ära kasutada

Copy
Päikese­loojang Vormsil.
Päikese­loojang Vormsil. Foto: Thea Karin

Päikeselist neljapäeva!

JÄÄR

Sul võib ette tulla väga põnevaid kokkupuuteid vastassoost isikutega. Välistatud ei ole üllatuslik kohtumine vana armsamaga.

SÕNN

Suudad mõelda rutiinivabalt. Vanad probleemid õnnestub kiirelt ja kergelt lahendada, kui lähened neile uudsel viisil.

KAKSIKUD

Kui sul on raskusi, siis räägi inimestega! Probleemide lahendamiseks võib keegi sõpradest sulle toimiva plaani välja pakkuda.

VÄHK

Rahaasjus ole ettevaatlik. Keegi tuttavaist võib raha laenuks nuruda. Seda välja andes arvesta, et ei saa kindel olla, et selle tagasi saad.

LÕVI 

Infovahetus on ilmselt aktiivne. Ehkki liikumas on igasugu kuulujutte, võib sinuni jõuda ka olulise tähtsusega teavet.

NEITSI

Suurepärane aeg äritegevuse reklaamimiseks. Kui viskad avalikkuse ette õige info, võid saada suure tähelepanu osaliseks.

KAALUD

Päev on ilmselt pingeline ja tempokas, kokkupuuteid ja jutuajamisi erinevate inimestega on palju. Õhus on huvitavat infot.

SKORPION

Veenuse ja Neptuuni trigoon loob harmooniat armusuhete vallas. Täna on lihtne oma tundeid väljendada, olla hell ja õrn.

AMBUR

Mõttekaaslastega tasub tähtsaid asju arutada. Oluline on mitte end peale suruda, vaid igaühe arvamus ära kuulata.

KALJUKITS

Aeg sobib hästi välismaalastega kontaktide loomiseks, seda eelkõige enesetäiendamise eesmärgil. Neilt saadav info võib sind edasi aidata.

VEEVALAJA

On oht, et keegi üritab sind kuidagimoodi ära kasutada. Rahaasjadeski ole ettevaatlik, suurte summade paigutamiseks pole hea aeg.

KALAD

Võta aega kallimaga koos olemiseks, maailma asjade üle arutlemiseks, aga ka tunnetest rääkimiseks. Näita oma armastust välja!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles