INTERVJUU ⟩ Teesklejate «hääletoru» Karl-Erik Tamme: muidugi on hea meel, kui minu lauldud laulu abil tuleb võit

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Karl-Erik Tamme.
Karl-Erik Tamme. Foto: Taavi Sepp

Eesti televaatajate pühapäevaõhtuses programmis on ennast kindlalt sisse seadnud telemäng «Ma näen su häält». Kui igal nädalal teleekraanile ilmuvad armastatud näod on rahvale juba ammu tuttavad, siis need, kellel on suur roll saate telgitagustes, jäävad sageli märkamatuks. Elu24 kohtus andeka laulja Karl-Erik Tammega, kes on hääle andnud nii mõnelegi teesklejale.

Täpsemalt on Karl-Erik Tamme (31) hääl kõlanud peaaegu tosina teeskleja eest, et viimased saaksid laval tõestada, et nad päriselt laulda oskavad. «Kuna meestest, kes teesklejate lugusid sisse laulaksid, jäi tihtipeale puudu, siis ma pidin seda ise tegema,» ütleb telemängu «Ma näen su häält» muusikatiimi kuuluv Karl-Erik lõbusalt. Ta märgib, et see oli tema jaoks üks äärmiselt tore ülesanne, mis pakkus erinevas vanuses huvitavaid tegelaskujusid matkides vahvat väljakutset.

Karl-Erik täpsustab, et üldiselt laulsid teesklejate lugusid sisse teised lauluoskusega osalejad. «Vahel aga tekkis olukord, kui lauljate stuudioajad said varem paika, mistõttu olid paljud mehed juba stuudios ära käinud, aga me veel ei teadnudki, mis laule teesklejad «laulavad»,» selgitab ta, miks tuli just temal aeg-ajalt teesklejate «hääletoruks» hakata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles