KLÕPS ⟩ Näitlejanna Rebel Wilson sai emaks: uhke on olla teie klubis

Elu24
Copy
Rebel Wilson
Rebel Wilson Foto: AdMedia/Scanpix

«Ma ei suuda isegi kirjeldada seda armastust, mis mul tema vastu on, ta on imeline ime!» kirjutab näitlejanna Rebel Wilson ühismeedias, teatades enda esiklapse sünnist.

Alles möödunud nädalal kirjutasime, et kuulduste järgi on Austraalia näitlejanna Rebel Wilson kihlunud oma kallima Ramona Agrumaga. Paar on koos olnud seitse kuud. 

Page Six avaldas, et Wilson ja Agruma käisid hiljuti ühel halloween'i-peol, kus nad rääkisid pidulistele, et nad on kihlatud. Instagramis lükkas näitlejanna selle aga ümber. «Aitäh kõigile õnnitluste eest, aga me ei ole kihlatud,» väitis Wilson.

Nüüd aga jagab naine rõõmusõnumit – möödunud nädalal nägi asendusema abil ilmavalgust nende esimene laps.

«Teatan uhkusega oma esimese lapse Royce Lilliani sünnist, kelle tõi eelmisel nädalal ilmale asendusema. Ma ei suuda isegi kirjeldada seda armastust, mis mul tema vastu on, ta on imeline ime!» kirjutab näitlejanna ühismeedias.

Lisaks tänab ta postituses kõiki, kes on selle aastaid kestnud teekonna juures olnud. «Eriti tahtsin tänada imelist asendusema, kes teda kandis ja sellise armu ja hoolitsusega sünnitas. Aitäh, et aitasite mul luua oma pere, see on suurepärane kingitus. Parim kingitus!»

«Olen valmis andma väikesele Royce'ile kogu selle armastuse, mida on võimalik ette kujutada. Ma õpin kiiresti… Suur lugupidamine kõikidele emadele! On uhke olla teie klubis.»

Wilson kinnitas suhet Agrumaga mõned kuud tagasi. «Arvasin, et otsin Disney printsi… aga võib-olla oli mul kogu selle aja tegelikult vaja Disney printsessi,» teatas näitlejanna ühismeedias sel suvel. Mais oli ta vihjanud, et tema süda on võetud, kuid siis hoidis ta oma kallima nime saladuses.

Tema kallim Agruma on moedisainer ja ettevõtja, kes on jätkusuutliku rõivafirma Lemon ve Limon asutaja. Ta tegutseb ka Bee Goddess Jewellery brändisaadikuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles