«Jalgpallis saab selle eest punase, tantsusaates aga aplausi.» Vaata Ragnar Klavani esitust Kalev Kruusi kommentaaridega

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Ragnar Klavan ja Kerttu Tänav saates «Tantsud tähtedega».
Ragnar Klavan ja Kerttu Tänav saates «Tantsud tähtedega». Foto: Konstantin Sednev

Sel pühapäeval tegi saates «Tantsud tähtedega» debüüdi Eesti tuntud jalgpallur Ragnar Klavan. Vaata videost, kuidas näeks välja tantsusaade, kui seda kommenteeriks Kalev Kruus.

Heategevuslikus saates «Tantsud tähtedega» astus sel pühapäeval vaatajate ette uus osaleja, keda varem on nimetatud mustaks hobuseks. Reede õhtul TV3s eetris olnud saates «Stuudio» selgus, et tegemist on tuntud jalgpalluri Ragnar Klavaniga.

Ragnar Klavan ütles «Stuudios», et teda ajendas saates osalema eelkõige heategevus. Ta tunnistas, et vaatamata heale füüsilisele vormile ei ole ootamatult saatega liitumine olnud sugugi lihtne. «Esimese trenni lõpus ma ei osanud kõndidagi,» märkis ta muiates.

«Ragnaril on kiired jalad ja väga hea koordinatsioon, lisaks on ta füüsiliselt tugev, nii et saab igasuguseid asju teha,» kiitis treener Kerttu Tänav andekat sportlast ja lisas, et loodab suuresti panustada kvaliteetsele tantsusooritusele.

Kohtunike sõnul said Klavan ja Tänav oma esimeste tantsudega suurepäraselt hakkama ning see peegeldus ka punktiskooris.

Eesti spordi legendaarne esikommentaator Kalev Kruus tegi aga Ragnar Klavanile naljaka üllatuse. Nimelt vaatas ta Klavani ja Tänava esitust ning lisas sinna jalgpallimängule omased kommentaarid. «Jalgpallis saab selle eest punase, tantsusaates aga aplausi,» sõnab Kruus, kui Klavan oma tantsupartneri sülle võtab.

Vaata täpsemalt videost, kuidas näeks välja tantsusaade, kui seda kommenteeriks Kalev Kruus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles