«Meie hinnad ei ole kallid, vaid te lihtsalt olete vaesed.» Selveri nimel loodi humoorikas libakonto

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Foto: Urmas Luik / Kuvatõmmis Twitter

«Tegemist on libakontodega, aga inimestele meeldib huumor ja kõik vast hästi,» sõnab võltskontod loonud isik. «Kui ostad kolm viineripirukat meie Selveri e-poest, siis neljas pirukas tasuta kauba peale. Ja Edgar Savisaar... sina meie poodi oodatud pole,» seisab näiteks ühes libakonto säutsus.

«Tagame alati sada protsenti klientide rahulolu meie poodides ning vastame teile esimesel võimalusel. Selveri viineripirukad hetkel 10-protsendilise soodustusega,» seisab Twitteri konto Selver AS kirjelduses.

Pealtnäha paistab see konto täiesti ehtne, kuid sisu siiski reedab, et keegi teeb lihtsalt veidikene nalja. «Kui ostad kolm viineripirukat meie Selveri e-poest, siis neljas pirukas tasuta kauba peale. Ja Edgar Savisaar... sina meie poodi oodatud pole,» öeldakse näiteks ühes säutsus.

«Meie hinnad ei ole kallid, vaid te lihtsalt olete vaesed. Lugupidamisega Selver,» kirjutatakse teises postituses.

«Alatest tänasest mängime kõikides Selveri siseraadiotes ainult Meie Mehe muusikat,» seisab vaid mõned tunnid tagasi tehtud säutsus.

Lisaks Selverile on juurde tekkinud Maxima konto. «Parimad soodushinnad sinu kodu lähedal. Tule Maximasse tööle ja premeerime sind tasuta Värska karboniseeritud veega,» kirjutatakse Maxima konto kirjelduses. 

Ka see on libakonto. Esimeses ja siiani ainukeses säutsus märgitakse, et Maximas on lubatud tööl olla ka pohmelliga. «Siis tehakse tööd paremini, kuna tahetakse kiiresti koju saada. Parimat soovides Natalja.»

Võtsime ühendust kontode haldajaga, kes sõnab, et libakonto tegemise idee on juba pikalt ringi liikunud oma töötajate seas ning inimeste juttude põhjal ka teistes poodides. «Tegemist on libakontodega, aga inimestele meeldib huumor ja kõik vast hästi,» sõnab kontode looja.

«Töötasin kuus aastat Selveris ja Maximas. Ema vallandati Selveri kauplusest, kuna ta soovitas Maximast tuttavaid tööle tuua,» pidas kontode autor vajalikuks märkida.

Lisaks ütleb ta, et muudab siiski nüüdsest kontode kasutajanimed selliseks, et inimesed saaks aru, et tegemist on paroodia ja libakontodega.

«Selveri ametlikud sotsiaalmeediakanalid on meie kodulehel loetletud, Twitterit nende hulgas pole. Oleme kõnealusest kontost alates eilsest teadlikud ja selle tegijaga ühendust võtnud ning palunud kaubamärgi väärkasutamise lõpetada ning lisada kontole tähistuse, mis annab jälgijatele teada, et tegu on satiiriga,» kommenteerib ASi Selver kommunikatsioonijuht Rivo Veski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles