NÄDALAPROGNOOS ⟩ Raputav täiskuu võib lüüa platsi puhtaks: kaosele järgneb uus kord

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 7.–13. november 2022. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Ees on pingeline ja paljudele katsumusterohke nädal, kuna teisipäeval saabub täiskuu Sõnnis koos kuuvarjutusega, mis jääb ühendusse Uraaniga – raputav energia, mis võib ootamatult paiskuda mistahes suunda. See on praeguse varjutuste perioodi teine sõlmpunkt, mis võib sündmustele vindi peale keerata. Ent rahustuseks võib öelda, et raputatakse lahti ikka see, mis on oma aja ära elanud, põhineb pettusel või valel ning mis ei teeni enam üldist arengusuunda.

Ka järgnevatel päevadel antakse korraga gaasi ja vajutatakse pidurit, mis võib põhjustada frustratsiooni ja tunnet, et elu rebeneb mitmest otsast. Tõepoolest, see nädal ei tule lihtne – parem on olla valmis hullemaks, sest siis saab kokkuvõttes ainult paremini minna. 

Kuid nädalalõpu poole ilmuvad ka mõned toetavamad seisud, mis loodetavasti lubavad kõigest puhata ja elu positiivsemale küljele keskenduda. On näha, et pühapäevaks on süda õigel kohal.

Loe lisaks: 

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäeval on Veenus kvadraadis Saturniga, mis tähendab, et kergem on tunda eraldatust ja üksildust. Lähedus ja armastus on mingil põhjusel ajutiselt blokeeritud. Võibolla kasvavad kohustused liiga suureks või tuntakse lihtsalt seletamatut ebakindlust ning hoitakse oma tundeid rohkem peidus.

See päev võib tekitada olukordi, kus inimesed tunnevad, et nad pole piisavalt head ja neid ei hinnata, armastata, toetata ega nähta piisavalt. Seega nõuab aeg lisapingutust, et teisteni jõuda ning mõistmist luua. Parimal juhul keskendutakse siin lihtsalt oma tööle ja kohustustele, kuid samuti on oht, et töökaaslaste suhtes ollakse liialt kriitilised või nõudlikud.

Teisipäeval saabubki kurikuulus kuuvarjutus Sõnnis ühenduses Uraaniga. Õhus võivad olla suured emotsionaalsed ehmatused või ka üllatused – vaatepunkt mingist olulisest olukorrast on muutumas, võibolla isegi kardinaalselt. Kuigi viimase paari nädalaga on juba palju varjatud asjaolusid nähtavale tulnud, võib nüüd tulla veelgi üllatuslikke paljastusi. Jälgigem vaatemängu! 

Seda kuuvarjutust võib võrrelda äikesetormiga (Uraan), mis teeb õhu puhtaks, et pärast saaks saabuda selgus.

Kolmapäeval liiguvad Päike ja Merkuur täpsesse opositsiooni Uraaniga – sel päeval tasub olla valmis kiireteks ja äkilisteks plaanimuutusteks. Saabuda võib info, mis paneb kõike ümber korraldama. Kõige parem on jätta teadlikult ruumi spontaansuseks. 

Päev võib olla ka eriliselt inspireeriv ja tõsta vaimu kõrgele! Need, kellel luukeresid kapis ei ole, saavad sellest seisust kätte parima. Siin võib toimuda väga suuri taipamisi – pilt, mis läheb nüüd paika, on aluseks järgmise poolaasta tegevussuunale.

Neljapäeval viibib Merkuur kvadraadis Saturniga, asetades inimmõistusele ja kommunikatsioonile suure koorma. Suhtlusvõrgud on lausa ülekoormatud ja ette võib tulla blokeeringuid, mis aeglustavad infoedastuse protsessi. Keegi loobib kaikaid kodaratesse. Mõnikord on see aga inimese enda mõistus, mis teda sellise seisu ajal takistab. Mõtted võivad olla liiga tumedad, rasked, koormavad – aitab meditatsioon ja looduses viibimine. 

Ent seis viitab ka, et võibolla tuleb pärast raputavat täiskuud uut korda luua ning see nõuab pingutust.

Samal ajal moodustab taustal Veenus Suure Trigooni (kolmnurga) Neptuuni ja Musta Kuu Lilithiga, mis on iseenesest harmooniline, salapärane ja müstiline loovenergia. Paistab, et sel päeval tuleks võimalusel mõistuslik tasand pausile panna ning hoopis tunnete ilma sukelduda. Ja Lilith toob mängu ka metsikuse ja looduse – seal hakkab parem. Endale võib öelda, et praegu ei pea mingeid lahendusi välja mõtlema. Kes aga jääb pähe kinni, see kannatab.

Reedel viibib Päike kvadraadis Saturniga ning samal ajal Veenus kvinkunksis Marsiga – see päev ei sobi millekski lõbusaks ega romantiliseks. Tuleb seista silmitsi kohustustega ning paljud ilmselt kogevad, et muudatused, mida kuuvarjutus tõi, nõuavad nüüd suurt tööd. Igatsused ja tahtmised on omavahel veidras ebakõlas, mehed ja naised räägivad teineteisest mööda. Võibolla asi ongi lihtsalt selles, et praegu on koormus ja vastutus suur. Tuleb viia sisse mingid suuremad struktuursed muutused.

Laupäeval jõuab Merkuur trigooni Neptuuniga, tuues viimaks kaasa teatava kergenduse mõttetasandil. Paistab, et meel tahab minna puhkama ja unistama. Nädal on olnud vaimselt äärmiselt kurnav ning laupäevaks ei tohiks endale midagi koormavat enam planeerida – see lihtsalt ei õnnestu. Aga päev on hea, et muremõtteid hajutada ja nii-öelda fookusest välja vaadata – mõnikord hakkab siis nägema kauneid ja inspireerivaid mustreid, mida tavapärane praktiline mõistus ei hooma. Laupäev sobib just selleks.

Pühapäeval kogeme Veenuse sekstiili Pluutoga – see on nädala parim päev romantikaks, meelelahutuseks ja elunautimiseks. Pluutoga käsikäes muutuvad Veenuse tunded sügavamaks, külluslikumaks ja mitmetahulisemaks. See on mahlakas ja vürtsikas kombinatsioon, mis samas ei põhjusta liigseid draamasid. See seis võimaldab saada taas kontakti oma südame ja selle sügavustega.

Paraku on samal ajal Merkuur kvinkunksis Marsiga, mis viitab, et on teatav oht valel ajal valet asja öelda. Sõnad ja teod võivad olla ka lihtsalt veidi kohmakad ja põhjustada ebamugavust – kui aga hoida fookust oma südames, läheb kõik hästi. 

Loe siit, mida tähendab Kuu tühikäik!

 Kuu on tühikäigul

Kolmapäeval 13.59 – 15.37

Laupäeval 00.28 – 02.23

Nendel aegadel tasub vältida olulisi otsuseid või tehinguid, kui just eesmärk pole midagi tühistada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles