Saate «Kodud rahaks» tandem ootab uusi väljakutseid: kandideerimiseks on vaja vaid pealehakkamist

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Saatejuht Keili Sükijainen ja sisekujundaja Merlin Miido.
Saatejuht Keili Sükijainen ja sisekujundaja Merlin Miido. Foto: Saade «Kodud rahaks»

Saate «Kodud rahaks» andekas tandem hakkab taas elamisi värskendama, et need seejärel teenima panna. Saatejuht Keili Sükijaineni sõnul on saatesse kandideerimiseks vaja vaid hiljem väljaüürimiseks sobivat korterit ja julget pealehakkamist.

Sel sügisel vaatajate poolt väga soojalt vastu võetud uus kodusisustussaade «Kodud rahaks» tõi ekraanile kõige kavalamad sisekujundustrikid ja tegi mitmest ajale jalgu jäänud üüripesast kodu, mille eest korteri uuel elanikul oleks lausa rõõm õiglast hinda maksta.

Nüüd otsivad saatejuht ja sisustusentusiast Keili Sükijainen ning sisekujundusvõlur Merlin Miido taas värskenduskuuri vajavaid kodusid, et nende uus hingamine juba kevadhooajal teleekraanidele tuua.

Renoveerimispisik nakatab

«Ma olen uue hooaja eel vist veel rohkem ärevil kui eelmisel korral, sest seekord ma enam-vähem juba tean, mis mind ees ootab,» ütleb Merlin Miido elevusega. Ta avaldab, et soovib lisaks vaatajate üllatamisele ka iseennast üllatada, sest varasema nelja kodu asemel on väljakutseks seekord lausa täispikk hooaeg.

Saatejuht Keili Sükijainen on samuti rõõmus, et neil on võimalik vaatajate suurele nõudmisele vastu tulla ning eestimaalasi veel kord isetegemise ja renoveerimispisikuga nakatada.

Kuidas saatesse pääseda? 

Saatesse kandideerimiseks on saatejuhi sõnul vaja vaid julget pealehakkamist. Ja muidugi kohta, kus kõiki nippe ellu viia!

«Me ootame üürikodusid – selliseid, mida on võimalik teenima panna. Et kas need siis lähevad üürimiseks või lühiajaliseks üüriks, näiteks Airbnb-sse,» märgib Sükijainen ja jätkab: «Kindel on see, et niisama me kellegi elamist korda ei hakka tegema, aga kui sa oled endale korteri ostnud näiteks säästude eest või saanud päranduseks ja sa tahad sellele elu sisse puhuda, et panna see raha teenima, siis kõik sellised kodud lähevad kaubaks.» 

Sükijainen tõdeb, et tõenäoliselt ei ole nende võimuses hakata seinu lammutama ja põrandaid üles võtma, kuid see polegi eesmärk. «Me just näitamegi, kuidas saab lihtsate nippidega kodule täiesti uue ilme anda!»

Kaks nädalat ja tuhat eurot

Aega on selleks kaks nädalat ning eelarve tuhat eurot. «Kõik õpetame selgeks ja kahe nädalaga saad endale täiesti tutika kodu, aga ise tuleb muidugi kõvasti tööd teha,» lisab saatejuht.

«Saatesse on oodatud pered, nii naised kui mehed, nii noored kui vanad,» lausub Sükijainen ja lisab, et esimestes kodudes töö juba käib. «Kui aga korter on hetkel näiteks hõivatud, aga saates osalemise soov siiski suur, siis võib ühendust võtta veel ka uuel aastal,» märgib ta.

«Ja me väga tahaks teada, mida inimesed selle rahaga teevad, mida nad hiljem üüritulust teenivad. Oleks hea, kui kandideerijad kirjutaksid, mis eesmärgil nad saatesse tulevad,» ütleb saatejuht lõpetuseks. «Oleme uue hooaja eel väga põnevil ja ka televaataja saab kindlasti väga palju häid nippe!»

Pane oma kiri teele kodudrahaks@kanal2.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles