PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 7. november: Veevalajal pole tundeid lihtne väljendada, Kaladel tasuks raamatupidamine üle vaadata

Copy
Head esmaspäeva
Head esmaspäeva Foto: Shutterstock

Kuidas algab uus nädal?

JÄÄR

Kipud oma arvamust teistele küllaltki jõuliselt peale suruma. Sulle tundub, et sul on õigus ning pead seda iga hinna eest ka tõestama.

SÕNN

Päev ei sobi reisimiseks, liikluses võib tekkida ootamatuid olukordi. Et kõik hästi läheks, tuleb sul säilitada rahulik meel.

KAKSIKUD

Süvenemisvõime on hea, ent nappida võib taktitunnet. Tänastel koosolekutel võib kiskuda vaidluseks, hoidu seda sõnasõjaks paisutamast.

VÄHK

Küllap on sinu mõtted tööasjade juures. See võib tuua lahkhelisid kallimaga, kes ootab sinult tähelepanu ja pühendumist.

LÕVI

Sulle võib tunduda, et kolleegid teevad midagi valesti. Üritad neid õpetada ja õigele teele suunata, nemad aga näevad selles käsutamist.

NEITSI

Rahateema võib tuua suhetesse omajagu pinget. Sina oled kokkuhoidlik ning teiste käitumine võib tunduda priiskamisena.

KAALUD

Ootused kallima suhtes on kõrged. Sinu suhtumised on aga välja kujunenud kasvatuse mõjul, need ei pruugi teise põhimõtetega haakuda.

SKORPION

Merkuur on saatusesõlmega ühenduses, mõtted on tähenduslikel minevikuteemadel. Kui teed vaimset tööd, on süvenemisvõime suurepärane.

AMBUR

Keegi võib kogemata kombel tabada sinu hella kohta, viidates millelegi, mis toob meelde sinu jaoks valusad mälestused.

KALJUKITS

Võib tekkida soov järeltulevale põlvele rahateemaline loeng maha pidada. Sul on tunne, et lapsed ei saa raha väärtusest õigesti aru.

VEEVALAJA

Veenuse ja Saturni kvadraadi tõttu pigem hoidud suuremast suhtlusest. Oma tundeid pole kuigi lihtne väljendada.

KALAD

Raamatupidamine tasub hoolsa pilguga üle vaadata. Seejuures ära lase end segada teiste kommentaaridest, tee järeldused iseseisvalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles