GALERII «Tantsud tähtedega» üllatas: Brigitte, hoia alt, siit tuleb meil uus meelelahutaja! (1)

Copy

Kas Ratas veeres jõudsalt edasi? Millist lendu näitas võistluse must hobune? Just nendele ja paljudele teistele küsimustele otsisime vastuseid pühapäeval saatest «Tantsud tähtedega»! Saate säravamad hetked leiad Elu24 galeriist.

Viiendas saates esitasid staarid kaks tantsu, millest üks oli džaiv. Esimesed etteasted tegi ka uus osaleja Ragnar Klavan.

Esitusele tulid valsid ja quickstep ning kõiki paare ühendas džaiv – kõige kiirem ja elavam võistlustants, mis nõudis ohtralt energiat ja pingutust.

Lisaks Ragnarile olid kaks tantsu selgeks õppinud juba kuu aega tantsuhoos olnud Ruslan, Jüri, Brigitte Susanne ja Ülle. Visalt võistlust alustanud räppar villemdrillem pidi tantsusaate kahjuks katkestama.

Villemdrillemi katkestamine aga tähendab, et viiendas saates kaotajaid ei olnudki ning kõiki staare näeme jälle uuel nädalal.

Õhtu tegi eriliseks see, et Gerli Padar ja Martin Parmas avaldasid tele-eetris, et abiellusid! Koos esitasid nad tantsusaates ka kauni valsi, mis oli paarile erilise tähendusega. Nimelt kohtusid Gerli ja Martin just tänu saatele «Tantsud tähtedega» 2006. aastal.

Saate kohtunikud on Martin Parmas, Tanja Mihhailova-Saar, Helen Klandorf-Sadam ja Jüri Nael. Saadet juhivad Eda-Ines Etti ja Jüri Pootsmann

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles