Muusik Marek Sadam avaldas põhjuse, miks ta oma neljakuusest tütrest ei räägi (2)

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Muusik ja luuletaja Marek Sadam.
Muusik ja luuletaja Marek Sadam. Foto: Andres Haabu

Muusik ja luuletaja Marek Sadam teatas augustis, et talle ja ta kallimale sündis tütar. Toona Elu24ga suheldes napisõnaliseks jäänud Sadam rääkis saates «Hommik Anuga» põgusalt oma eraelust ning avaldas, miks ta eriti sellest ja just pisitütrest ei räägi.

Muusik Marek Sadam (44) ja tema kallim Gerly Kedelauk teatasid augusti alguses ühismeedias, et neist said lapsevanemad. «Meie süda väljaspool meie keha, meie iga ühishetkega armastuse kasvataja,» jagas Kedelauk teadet oma Facebooki kontol.

Elu24ga vesteldes jäi Sadam toona napisõnaliseks, ent tänas õnnesoovide eest. «See on mulle väga isiklik ja ma ei tahaks praegu seda rohkem jagada.»

Pühapäeval külastas Sadam ETV jutusaadet «Hommik Anuga» ning rääkis seal peamiselt muusikast. Eraelu teemal oli Sadam taas kord pigem sõnaaher.

Küsimusele, kuidas neljakuuse pisitütrega elu kulgeb, vastas Sadam: «Ta on üks selline imeline... väikesed lapsed on kõik nagu inglid.» Siis jätkas ta kiirelt: «Ma ei ole kunagi suurem eraelust rääkija olnud, eriti lastest, sellepärast, et ma arvan, et neil kõikidel on oma elu.»

«Nad peavad ise oma elu valima. Ja miks mulle ei meeldi, enda seisukohalt – kui teised seda teevad, siis see on nende enda valik –, näiteks eksponeerimine, sest tänapäeval jääb kõikidest asjadest igale poole jälg ja sa ei tea, kust keegi kinni võtab. Meil on siin lähiajal ka igasuguseid näiteid, peab väga ettevaatlik olema nendes asjades.»

Muusik rõhutas lõpetuseks: «Iga laps valib iseenda elu ja valib seda, mida tahab oma elust näidata ja mida mitte.»

Sellest, milline isa Sadam on, andis muusik märku 2015. aastal ajakirja Naised intervjuus: «Pere on minu silmis püha. Ma ei taha olla isa, keda lapse jaoks kunagi olemas ei ole.»

Täispikka intervjuud Sadamaga näed saatest «Hommik Anuga» SIIT.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles