Kuulujutud liikvel: kallimaga seitse kuud koos olnud Rebel Wilson on kihlatud

Elu24
Copy
Rebel Wilson koos oma kallima Ramona Agrumaga.
Rebel Wilson koos oma kallima Ramona Agrumaga. Foto: Reuters/Scanpix

Austraalia näitlejanna Rebel Wilsoni suhe Ramona Agrumaga sai alguse seitse kuud tagasi. Nädalavahetuse eel läksid aga lendu kuulujutud, et paar on teinud juba oma suhtes järgmise sammu – nad kihlusid!

Mitmed meediaväljaanded avaldasid nädalavahetuse eel, et Austraalia näitleja Rebel Wilson kihlus. Vähem kui aasta tagasi moedisainer Ramona Agrumaga suhet alustanud Wilson tõttas siiski kuulujutte kohe eitama.

«Aitäh kõigile õnnitluste eest, aga me ei ole kihlatud,» väitis Wilson Instagramis. 

Page Six aga avaldab, et paar käis hiljuti ühel halloween'i-peol, kus nad rääkisid pidulistele, et nad on kihlatud. «Nad musitasid ühes nurgas ja ütlesid kõigile, kui elevil nad oma kihluse pärast on,» rääkis allikas meediaväljaandele.

Kas kuulujuttudel on tõepõhi all või mitte, see jääbki selgusetuks. Küll on aga huvitav märkida, et veidi enne kuuldusi teatas paar, et nad on loonud uue rõivafirma.

Ja selle hinnad on üsna krõbedad! Pusa eest peaksid maksma 179 dollarit ning sellega sobivad püksid saad kätte 149 dollariga.

Wilson kinnitas suhet moedisaineriga mõned kuud tagasi. «Arvasin, et otsin Disney printsi… aga võib-olla oli mul kogu selle aja tegelikult vaja Disney printsessi,» teatas näitlejanna ühismeedias sel suvel. Mais oli ta vihjanud, et tema süda on võetud, kuid siis hoidis ta oma kallima nime saladuses. 

Tema kallim Agruma on moedisainer ja ettevõtja, kes on jätkusuutliku rõivafirma Lemon ve Limon asutaja. Ta tegutseb ka Bee Goddess Jewellery brändisaadikuna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles