VAHVA KLÕPS ⟩ «Vallalise kaunitari» mehed veetsid Võrus toreda õhtu

Elu24
Copy
Saate «Vallaline kaunitar» täht on Brigitte Susanne Hunt, kelle südant püüab võita 11 poissmeest.
Saate «Vallaline kaunitar» täht on Brigitte Susanne Hunt, kelle südant püüab võita 11 poissmeest. Foto: Taavi Sepp

Tundub, et tõsielusaate kaudu võib saada sõbrad kogu eluks! «Vallalisest kaunitarist» tuntuks saanud Ahti jagas Instagramis vahvat kaadrit, kuidas tõsielusaate kamraadidega koos aega veedatakse.

Pildil on neli Brigitte südame nimel võitlevat meest: hüdraulikafirma juhataja Ahti, elektroonikapoe peremees Herki, massöör Kaspar ja Keilast pärit jalgpallur Emmanuel

Pildi pealkirjaks on Võrus elav Ahti kirjutanud «Võru kokkutulek», viidates sellele, et kutid on koos aega veetmas just tema juures Võrumaal. Ka möödunud kuul antud intervjuus Lõuna-Eesti Postimehele tunnistas Ahti, et toredaid sõpru leidis ta saatest küll ning mainiski, et plaanib mehed novembris enda juurde külla kutsuda. «Eks näis, palju rahvast tuleb,» ütles Ahti intervjuus.

Jäädvustusi Võrust jagab oma Instagrami loos ka Kaspar. «Täna oleme Võrus,» kirjutab Kaspar Instagramis. Ühel pildil on seltskonda lisandunud ka Tartust pärit maaler Rauno.

Sel sügishooajal saavad televaatajad nautida uut telesaadet «Vallaline kaunitar», kus nägusad mehed hakkavad võitlema Brigitte Susanne Hundi südame nimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles