KUULUTUS Tantsukool otsib ehitusmeest. «Kui ütleb, et tuleb reedel kell 17, siis peab silmas käesoleva aasta reedet!»

Triin Roos
, ajakirjanik
Copy
Ehitusmees. Foto on illustreeriv.
Ehitusmees. Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Sotsiaalmeediasse on postitanud kuulutuse tantsuõpetaja ja tantsukooli juhataja Kristina, kes otsib tublit ehitusmeest, kes tantsukoolis mõned vajalikud tööd ära teeks. Töötaja leidmine on aga osutunud oodatust raskemaks. «Täiega keeruline!» tõdeb Kristina.  

Tallinnas tantsukooli pidav Kristina jagab sotsiaalmeedias järgmist kuulutust, kus kirjeldab, millistele kriteeriumitele ehitusmees vastama peab.

«Otsin ehitusmeest! Tingimused kandidaadile:

– Kui ütleb, et tuleb reedel kell 17:00, siis peab silmas käesoleva aasta reedet.

– Kui ütleb, et töö on valmis enne jõule, siis ei mõtle seda teist valgusega püha, Jaanipäeva.

– Defineerib sõnu «kohe», «aeg», «valmis» üheselt mõistetavalt.

– Omab platsinägemist (loe: ei eksperimenteeri olemasoleva ehitusmaterjaliga).

– Ei eelda, et lisaks kostüümidele, hüpitsatele ja mattidele omab tantsukool ka mootorsaagi, trelli ning muud atribuutikat.»

«Kokkuvõtvalt mees, kes lubab ja teeb ning oskab seda, mida teeb,» lisab Kristina.

Tantsukoolis on vaja ära teha siseehituse pisitööd. «Mõne riiuli ehitus, uste parandus, kostüümilao ehitus,» täpsustab tantsukooli juhataja Kristina.

Kui paljud on juba ühendust võtnud?

Kuulutuse pani Kristina Facebooki üles 2. novembril. 5. novembriks olid temaga ühendust võtnud 3–4 kandidaati. «Ühed mehed käisid vaatamas. Vangutasid pead ja ütlesid, et olemasoleva materjali võib maha kanda ning lubasid lahendust mõelda,» ütles naine Elu24-le.

Kristina postitust kommenteerinud Liis-Katrin leiab, et mehe asemel tuleks otsida hoopiski naist, sest ülalpool toodud kirjeldusele vastavat ehitusmeest ei ole tema veel kohanud. «Ma pole sellist veel kohanud. Arvan, et sa pead otsima naist,» ütleb Liis-Katrin. Samuti kuulutust kommenteerinud Katrin on ka hea töömehe leidmisest huvitatud. «Kui sa sellise leiad, siis anna mulle märku, mul oleks ka sellisele ehitusmehele tööd pakkuda,» ütleb ta.

Kuulutust on kommenteerinud ka saatejuht Kethi Uibomägi, kes ütleb: «Ma just soovitasin sõbrannale ehitusplatsile ära väga usaldusväärsed mehed. Aga jah, neid on keeruline leida.» «Täiega keeruline!» tõdeb kuulutuse postitanud Kristina. 

Kui lugejate seas leidub isik, kes teeks tantsukoolis tööd korrektselt ära ja peaks antud lubadustest kinni, saab lisainfo saamiseks pöörduda Kristina poole meiliaadressil kristina@koittantsukool.ee  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles