OOTAMIST VÄÄRT Gram-Of-Funi debüütalbumi esitluskontserdid toovad lavale teisigi Eesti staare

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Alternatiiv-popbänd Gram-Of-Fun.
Alternatiiv-popbänd Gram-Of-Fun. Foto: Pressifoto

Alternatiiv-popbänd Gram-Of-Fun kuulutas välja peagi ilmuva debüütalbumi esitluskontserdid, kus astuvad teiste seas üles ka Gameboy Tetris ja Jüri Pootsmann.

Alternatiiv-popbänd Gram-Of-Fun teatab, et nende debüütalbum «To The Great Unknown» ilmub 11. novembril. Üheksast loost koosneval plaadil teevad kaasa Gameboy Tetris, Ewert Sundja, nublu, Sammalhabe ja Jüri Pootsmann.

«Oleme kogu kambaga ääretult põnevil ja uhked oma esimese albumi ilmumise üle. Esitluskontsertidel näeb ja kuuleb meid oma parimas mahlas, lisaks näeb ja kuuleb plaadil kaasa löövaid külalisi,» ütles bändi solist Kristel Aaslaid.

Gram-Of-Funi albumi esitluskontserdid toimuvad:

  • 17. novembril GenKlubis Tartus, erikülaline Sammalhabe;
  • 18. novembril klubis D3 Tallinnas, erikülaline Sammalhabe, lisaks astuvad lavale Jüri Pootsmann, Gameboy Tetris ja Ewert Sundja;
  • 19. novembril Wunderbaaris Pärnus, erikülaline Sammalhabe.

Gram-Of-Fun on alternatiivse popmuusika bänd, mis sai alguse 2017. aastal. Nad ei karda oma loomingus eksperimenteerida ning neid iseloomustavad koostööprojektid erinevate artistide ja žanrite esindajatega.

Bänd on esinenud kõigil peamistel Eestis toimunud tantsumuusikafestivalidel ning olnud selliste artistide nagu Jungle (UK), Onni Boi (FIN), Lovebirds (GER) soojendusesineja. Välismaal on Gram-Of-Fun esinenud Norden Festivalil Schleswigis ja maailmakuulsas Mojo Jazz Cafe's Hamburgis.

Möödunud aastal võttis Gram-Of-Fun lauluga «Lost In A Dance» osa ka Eesti Laulu konkursist, kuid paraku jäi uks finaali suletuks. 

Gram-Of-Fun jõudis esmakordselt laiema publiku ette 2019. aastal avaldatud EP-ga «Second Breakfast», mille avasingel «Reservation» sai nii kriitikutelt kui kuulajatelt ülivõrdes tagasisidet. Koostöös Frederik Küütsiga ilmunud singel «LA» jõudis 2020. aastal Raadio 2 enimmängitud lugude TOP 3 hulka.

Bändi kuuluvad Kristel Aaslaid (vokaal), Martin «Muudu» Kuut (klahvpillid), Kostja Tsõbulevski (bass), Frederik Küüts (kitarr), Jaan Jaago (elektritrummid/pad), Dr. PhilGood (DJ/sämplid/FX).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles