RÕÕMUSÕNUM Sisulooja Agne Vaher jagab viimaste nädalate tundeid: elus ei tasu midagi enesestmõistetavana võtta

Chrislin Metsanurm
Copy
Agne Vaher.
Agne Vaher. Foto: Erakogu

Oktoobri algul oma Instagrami konto kaotanud Eesti modell ja sisulooja Agne Vaher naasis sotsiaalmeediasse. «Igatsesin teid nii-nii palju,» räägib ta emotsionaalses postituses.

Sisulooja Agne Vaher kaotas oma Instagrami konto 10. oktoobril ja vahetult pärast seda sai kirja häkkerilt, kes küsis konto aktiveerimise eest raha. «Olen kuulnud, et mõned saavad kätte kahe nädalaga. Aga ma ei tea,» rääkis Agne toona Elu24-le.

Kuid nüüd, mitu nädalat hiljem jagab ta oma Instagrami kontol rõõmusõnumit, et ta on sotsiaalmeedias tagasi. «Viimased kolm ja pool nädalat on olnud nii emotsionaalselt kui ka vaimselt omamoodi teekond. Igatsesin teid nii-nii palju!»

Ta lisab, et igal halval asjal on ka positiivne põhjus, miks see pidi juhtuma. «Olin harjunud, et iga minutiga tuleb telefoni teavitus, aga enam ei ole päevast päeva midagi, justkui pool elu on kadunud. Minu jaoks on kõigel sellel siin suur sentimentaalne väärtus,» räägib Agne oma postituses.

Postituse alla on praeguseks kogunenud üle saja toetava kommentaari nii sisuloojatelt kui ka fännidelt. Samuti paneb Agne inimestele oma Instagrami story's südamele, et enne erinevate äppide allalaadimist tuleks nende kohta Google'ist lugeda ja lisada kaheastmeline sisselogimine.

Oktoobri keskpaigas rääkis Agne Elu24-le, et Instagramil on tema jaoks sentimentaalne tähendus. «Kogu mu elujoon on seal, mu rasedaks jäämine, kihlumine, lapse saamine – kõik mälestused ja kogukond, see on minu jaoks hetkel kõige tähtsam.»

Tänaseks on sellest siiski saanud ka tema sissetulekuallikas. «Ma ei ütleks kindlasti selle kohta (sisuloome – toim) töö, ega ma selle jaoks seda ei teinud. Ma olen seda teinud põhimõtteliselt kümme aastat, mulle meeldib seda teha ja see jooksvalt kujunes hobist tööks. Aga see oleks mulle sama tähtis ka siis, kui ma sealt raha ei saaks. Raha on võimalik saada igalt poolt mujalt, ma oleks parema meelega suuremast rahasummast ilma jäänud kui kontost,» ütles ta kurvalt, «aga seda kontot ma ju mujalt ei saa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles