INTERVJUU ⟩ Staažikas lauluõpetaja Maiken telemängust «Ma näen su häält»: seda tehakse isegi firmapidudel järele

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Kadri Koppel ehk Maiken.
Kadri Koppel ehk Maiken. Foto: Cärol Liis Metsla

Eesti televaatajate pühapäevaõhtuses programmis on ennast kindlalt sisse seadnud telemäng «Ma näen su häält». Kui igal nädalal teleekraanile ilmuvad armastatud näod on rahvale juba ammu tuttavad, siis need, kellel on suur roll saate telgitagustes, jäävad sageli märkamatuks. Elu24 võttis ühendust staažika lauluõpetaja Maikeniga, kes õpetab lauljaid paremini laulma ja teesklejaid paremini teesklema.

Kogu au Maiken siiski enda peale ei võta, vaid märgib, et tegelikult koosneb saate muusikatiim lisaks temale veel kolmest andekast inimesest. «Nad töötavad kuude kaupa non-stop, aidates laule valida, tehes proove, toimetades stuudios,» ütleb lauluõpetaja ja tõdeb, et projekt on olnud väga töömahukas. «Mina koolitan ja teen lauluproove nii lauljate kui teesklejatega,» lisab ta oma ülesannete kohta lühidalt.

Teleproduktsioonifirmaga Ruut, kes toodab ka «Ma näen su häält» saadet, on Maikenil juba aastatepikkune koostöö, ulatudes tagasi aastasse 2006. «Muudkui järjest ja järjest, vahel võib olla ka mitu projekti aastas, ja need kuidagi ei lõpe ära,» ütleb ta muiates, et seetõttu ei olnud pakkumine häälesaates kaasa lüüa tema jaoks üllatav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles