POPP JA NOORTEPÄRANE ⟩ Kristjan Jõekalda liitus Instagramiga: sellist tormilist tähelepanu ma ei oodanud

Elu24
Copy
Kristjan Jõekalda.
Kristjan Jõekalda. Foto: TONI LÄÄNSALU/POSTIMEES

«Kallid sõbrad! Lõpuks ometi on see juhtunud! Mu kallis sõber Kristjan on jõudnud Instagrami!» jagas Jaagup Kreem rõõmusõnumit. Tõepoolest on saatejuht Kristjan Jõekalda loonud endale Instagrami konto. Vaata, milline on tema esimene postitus!

«Kallid sõbrad! Lõpuks ometi on see juhtunud! Mu kallis sõber Kristjan on jõudnud Instagrami! Mulle ta igatahes lubas, et hakkab tootma lahedat content'i (sisu) ja aasta pärast on ta täiskohaga suunamudija. Andke ainult suund kätte ja ta mudib… ja influensib nii, et vähe pole. Seega hakake teda jälgima hoolega!» jagas Jaagup Kreem Instagramis.

Kristjan Jõekalda loodud konto kirjelduses seisab: «Inimene suure E-ga.»

Saatejuht pealkirjastas enda esimese postituse lühidalt: «Algus…»

Elu24-le rääkis saatejuht, et ei tunne end sugugi kindlalt, kuna pole tehnikaga sina peal. «Abikaasa ja sõber Jaagup käisid juba ammu peale jutuga, et tuleksin kah inimeste sekka,» naeris ta. «Ja no lõpuks tuli siis asi käsile võtta ja härjal sarvist haarata.»

Jõekalda nentis, et eks aeg näitab, kas jaksab ajaga sammu pidada või mitte. «Omavahel öeldes ei saa ma tegelikult siiani täpselt aru, kuidas asi käib, aga õpin, nagu jaksan. Tegelikult ei oodanud ka sellist tormilist tähelepanu, nagu praegu on tulnud, päris hirmutav,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles