Tantsusaate musta hobuse taltsutaja on selgunud!

Elu24
Copy
Kerttu Tänav
Kerttu Tänav Foto: TV3 Press

Telesaatega «Tantsud tähtedega» liitub juba eeloleval pühapäeval uus osaleja, kes avalikustatakse saate otse-eetris. Veel saladuseloori varju jäävat niinimetatud musta hobust hakkab taltsutama andekas endine tantsusportlane Kerttu Tänav.

Kerttu Tänav on suurte kogemustega andekas endine tantsusportlane, viiekordne Eesti meister ja maailmatasemel võistlustantsija ning praegune pilatese treener. Koos tantsutähe Koit Toomega võitis ta 2007. aastal saate «Tantsud tähtedega» teise hooaja.

«Otsustasin väljakutse vastu võtta, sest loodan, et minu osalemine toob saatesse samuti kõnesid juurde, et Eesti Vähiliidule vajaliku kompuutertomograafi soetamist toetada,» ütles Kerttu Tänav, lisades, et tunneb hinges sügavat rahulolu, sest teab täpselt, kellele ja miks ta seda seekord teeb. «Pühendan oma tantsud kallile väiksele sõbrannale Adrianale ning tema õele ja vennale, kes kaotasid vähile imekauni minuealise noore ema. Pühendan oma tantsud ka oma lastele, keda 2007. aastal Koiduga tantsides veel plaaniski ei olnud ning kes polegi oma ema võistlustantsu tantsimas näinud,» selgitab Kerttu.

Tähetreeneri Kerttu sõnul on must hobune inspireeriv ja töökas inimene, kelle karjäär ja saavutused on ületanud riigipiire. Samuti on ta füüsiliselt väga võimekas osaleja ning mis veel olulisem – tema süda on õige koha peal ning ta viisakas ja muhe maneer sulatab igaühe südame.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles