Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Austraalia pere tegi vanadusse surnud lemmikust vaiba

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Hetk lemmikloomaga. Pilt on illustreeriv.
Hetk lemmikloomaga. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Lemmiklooma kaotus võib olla kohutavalt valus. Kaotusega harjumine võib võtta aega ning igaüks leiab leinamiseks sobivaima viisi. Näiteks otsustas üks Austraalia pere teha pärast oma koera surma temast vaiba.

Küllap on paljud meist üle elanud lemmiklooma kaotuse. Sageli on aga lemmiku mälestustest raske loobuda ning üha populaarsemaks muutuvad lemmikloomadest tehtud topised, vahendab Unilad.

Üks topistega tegeleva ettevõtte omanik Maddy avaldas, et sellest on tõepoolest saamas trend. «Lemmikutest topiste tegemine on muutunud väga populaarseks, eriti viimase viie aasta jooksul, seega on see üsna uus asi paljude jaoks,» avaldas Maddy Austraalia meediaväljaandele.

«Mõned on rohkem sentimentaalsed esemed, mõned asetavad topise voodile või kuhugi mujale omaniku soovi järgi.»

Üks Austraalia pere esitas aga Maddyle teist laadi palve. Nimelt soovis perekond jätta oma lahkunud kuldse retriiveri mälestuseks vaiba kujul. «Kaunis vanaduspõlveni elanud kuldne retriiver jäädavalt perekonnale mälestuseks. Valmis koju minema,» kirjutas Maddy postituses, kus ta jagas pilti ebatavalisest vaibast.

Maddy selgitas, et vaipa on töödeldud nõnda, et karv ei tohiks välja langeda ning see peaks mitu aastat väga heas seisus olema.

Inimeste reaktsioonid on olnud vastuolulised. Mõned on avaldanud arvamust, et kuigi see ei ole nende maitse, on see siiski ilus pühendus. Teine aga lisas, et ta ei suudaks midagi sellist vaadata, kui ta on oma lemmiklooma kaotanud. «Ilus, aga mitte kõigile,» lisas ta juurde.

Maddy on teinud topiseid paljudest loomadest, kuid lemmikutega seotud tööd on kõige raskemad. «Raske on lemmikloomadega tööd teha, kuid see tasub rohkem ära, kui ma saan inimesi nende leinaga aidata ja anda neile võimaluse osa oma lemmikust igavesti alles hoida.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles