Wiiralt läks Eesti Laulule koos legendaarse Ultima Thulega: oled julge ja asjad juhtuvad

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
ansambel Wiiralt
ansambel Wiiralt Foto: Maris Savik

Ansambel Wiiralt osaleb juba kolmandat aastat järjest Eesti Laulu konkursil. «Tundus, et ega keegi pole nii hea, et kolm aastat järjest sellise looga maha saab, mis edasi jõuab. Viimasel päeval otsustasime, et kurat küll, saadame loo ikka ära. Siin me nüüd siis oleme,» sõnab ansambli ninamees Martin Saaremägi.

Selgunud on esimesed Eesti Laul 2023 poolfinalistid, kelle seas on nii uusi ja tundmatuid artiste, superstaarisaate kasvandikke kui ka vanu Eesti Laulu kalu. Üks edasipääsejatest on ansambel Wiiralt, kes on löönud käed Ultima Thulega! Konkursile esitati lugu «Salalik», mille autorid on Martin Saaremägi ja Vahur Krautman.

«Kui aus olla, siis olin unustanud, et «Ringvaates» peaks sel õhtul (1. novembril – toim) Eesti Laulu lood selguma. Olin pojaga jõusaalis ja riietusruumi jõudes avastasin, et telefon oli punane vastamata kõnedest ja Messengeri õnnitlustest,» sõnab ansambli Wiiralt ninamees Martin Saaremägi. Sarnaselt kahe aasta taguse ajaga, kui Eesti Laulule sai võistlema nende lugu «Tuuled», ei osanud ta midagi oodata. «Koos Hendrik Sal-Salleriga kirjutatud loo «Kuradile» saatust aga ootasin aasta tagasi kannatamatult teleka ees.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles