MÕISTATUS ⟩ Kas sa tunned ära, kes sel aastal halloween'i-peole ussina ilmus?

Chrislin Metsanurm
Copy
Heidi Klum, poseerib tütre Leni Klumiga
Heidi Klum, poseerib tütre Leni Klumiga Foto: Evan Agostini/Scanpix

Saksa ja Ameerika Ühendriikide modell Heidi Klum korraldab iga aasta staariderohke halloween'i-peo, kus kannab alati uhket kostüümi. «Ma tahtsin mõelda kastist välja,» selgitab Klum oma tänavust kostüümivalikut.

Heidi Klum saabus New Yorgis oma 21. korda toimuvale halloween'i-peole eriti vägevas kostüümis. Kui varasematel aastatel on ta kehastunud «Shreki» Fionaks või lihasööja tulnukaks, siis seekord Klum ületas ennast ning riietus vihmaussiks. Kostüüm tundub äärmiselt ebamugav, sest sellega pole võimalik isegi liikuda.

Klumi halloween'i kostüüm näeb välja nagu tegelane Guillermo del Toro filmist või mõnest teisest ulmelisest õudusfilmist. Kostüümi detailide hulka kuulusid rihmikud, kumer pea, kollased läätsed ja pikk saba – kõik selleks, et uss näeks välja võimalikult tõetruu. Ainsad Klumi kehaosad, mida kostüüm ei katnud, olid tema silmad ja suu.

Modelli abikaasa Tom Kaulitz saatis teda kaluriks riietatuna, üks silm verine. Nende kostüümide põhimõte oli see, et mees on kalur ja naine uss, kelle ta siis õngekonksu külge kinnitab.

Klum alustas ettevalmistusi halloween'iks Instagramis videotega sellest, kuidas meigikunstnik töötas tema välimuse kallal terve päeva. Klum selgitas, miks ta valis seesuguse pealtnäha tobeda kostüümi. «Ma tahtsin mõelda kastist välja, arvasin, et vihmauss oleks lõbus. Me kõik teame usse, kuid ma ei usu, et oleksin kedagi varem vihmaussina näinud,» vahendab Polygon. Ta lisas, et võib-olla oleks ussiks olemine mõnus vaheldus. 

Halloween'i-peol oli ka heategevuslik pool, mille jaoks Klum tegi koostööd UNICEF USA programmiga Trick-or-Treat. Nende eesmärk oli suurendada teadlikkust iga-aastasest halloween'i kampaaniast, millega kogutakse raha abivajavate laste jaoks.

Heidi Klumi halloween'i-pidu toimus tänavu pärast kaheaastast pausi. Klum on seda reklaaminud alates juunist, kui ta hakkas postitama videoid oma kostüümidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles