MILLINE ÜLLATUS! ⟩ Esimene Eesti Laul 2023 poolfinalist on selgunud

Elu24
Copy
Hetk, mil Tomi Rahula avaldas esimese Eesti Laul 2023 poolfinalisti.
Hetk, mil Tomi Rahula avaldas esimese Eesti Laul 2023 poolfinalisti. Foto: Kuvatõmmis "Ringvaate" saatest

Eesti Laul 2023 poolfinalistid selguvad juba sel nädalal! Poolfinaalidesse pääsenute nimed avaldatakse «Ringvaates» 1. ja 2. novembril, kuid üks poolfinalist sai edasipääsust teada varem!

Kuigi Eesti Laul 2023 poolfinalistid pidid esialgu selguma teisipäeval ja kolmapäeval, siis tegid «Ringvaate» saatejuhid ühele poolfinalistile juba esmaspäeval suure üllatuse!

Nimelt oli saate stuudiosse kutsutud lauljatar Sissi, kellele tehti halloween'i puhul grimmi. Lauljataril polnud aga aimugi, et saates tehakse talle ka tore üllatus.

«Ringvaate» lõpus ilmus videosilla vahendusel ekraanile Tomi Rahula ja teatas Sissile, et ta on jõudnud Eesti Laul 2023 poolfinaali.

Kohe, kui Sissi Rahulat ekraanil nägi, sai lauljatar aru, et on pääsenud poolfinaali. «Aitäh, issand kui vahva! Seda ma küll praegu tulemas ei näinud,» sõnas Sissi üllatunult.

Sissi on Eesti Laulul võistlustulle astunud varemgi. Looga «Time» jõudis ta 2021. aastal finaali ja tuli teiseks, kaks aastat varem sai looga «Strong» neljanda koha. 

Laulja Dave Bentoni tütar Sissi Nylia Benita sai tuule tiibadesse 2018. aastal «Eesti otsib superstaari» seitsmendas hooajas, kus ta tuli Uudo Sepa järel teisele kohale.

Eesti Laul 2023 konkursile esitati kokku 217 laulu. «Tulemus on erakordselt põnev võistlus,» ütles Eesti Laulu peaprodutsent Rahula mõned nädalad tagasi.

Eesti Laulu poolfinaalidesse pääses 20 laulu. Edasipääsejad avalikustab «Ringvaade» 1. ja 2. novembril. Esimest korda kuuleb laule ETV erisaates 2. detsembril.

Eesti Laulu poolfinaalid toimuvad 12. ja 14. jaanuaril, finaal 11. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles