Soulis massitrampimisest vaevu eluga pääsenu: kaos tekkis ootamatult

Inna-Katrin Hein
Copy
Lõuna-Korea pealinnas Soulis tekkis halloween'i-pidustuste ajal paanika ja inimesi tallati jalgade alla. Pildil päästetöötajad ja pidutsejate seas olnud meditsiinitöötajaid aitamas vigastatuid
Lõuna-Korea pealinnas Soulis tekkis halloween'i-pidustuste ajal paanika ja inimesi tallati jalgade alla. Pildil päästetöötajad ja pidutsejate seas olnud meditsiinitöötajaid aitamas vigastatuid Foto: AP Photo/Lee Jin-man/SCANPIX

Lõuna-Korea pealinnas Soulis tähistati möödunud laupäeval ja pühapäeval halloween'i ja noored tulid kostümeerituna tänavale pidutsema. Pidustustel tekkis aga paanika ja kaos, mille käigus inimesed üksteist surnuks litsusid ja jalgade alla tallasid.

Lõuna-Korea võimude teatel hukkus rüseluses 154 inimest ja vähemalt 100 sai vigastada ning nii hukkunute kui vigastatute seas on välismaalasi.

Üks neist, kes oli Soulis Itaewonis sündmuskohal, on üliõpilane Suah Cho. Tema sõnul tekkis paanika ja üksteise lükkamine ootamatult. Ta lisas, et inimmassis lahvatas kaos ja politseil oli raskusi sellega toime tulemisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles