Kethi Uibomägi: olen ilmselt üks vähestest Instagrami postitajatest, kes näitab ennast päriselt!

Elu24
Copy
Kethi Uibomägi
Kethi Uibomägi Foto: Konstantin Sednev

«Mind on ainult üks ja miks ma peaksin seda ainulaadset isikut kellekski teiseks tuunima?» võtab saatejuht ja laulja Kethi Uibomägi sõna sotsiaalmeedia postituse teemal.

Saatejuht Kethi Uibomägi jagas Instagramis mõtet, mis tuli pähe, kui ta vaatas Eeva Esse tehtud lugu saates «Täistund», kus Eesti sotsiaalmeedia staarid räägivad filtritest ja fotode tuunimisest. «See pidavat justkui aamen kirikus olema, et suurem osa filterdab oma sotsiaalmeedia postitusi,» alustab Kethi Instagrami postitust.

«Mul hakkas hea meel, hea meel selle üle, et mina ei oska, ei taha, ei viitsi, aga kõige olulisem – ei taha enda fotosid töödelda. Ja tuleb välja, et olen ilmselt üks vähestest Instagrami postitajatest, kes näitab ennast päriselt!» ütleb saatejuht.

Kethi soovib, et kõik tema 13 500 jälgijat Instagramis ja 5000 jälgijat Facebookis seda teaksid. «Isegi mõtlesin kunagi, et miks minu sotsiaalmeedia «stiil» ei ole nii vinge kui teistel. Et pole ühtset värvigammat ega tonaalsust ja miks ma pole igal pool perfektsem, kui ma päriselt olen.»

«Mind on ainult üks ja miks ma peaksin seda ainulaadset isikut kellekski teiseks tuunima? Ma ei tee seda. Ma kasutan aeg-ajalt professionaalsete meigikunstnike osavaid käsi, kui lähen galale või suuremale avalikule sündmusele, et nad minust jälle vinged nurgad välja vooliksid, aga see olen ikkagi mina.»

Kethi soovitab kõigil jääda iseendaks. «Ole sina ja ela ise ja ole julgelt sina!» kirjutab ta postituse lõppu.

Kethi Instagrami postituse alla jättis kommentaari laulja Helen Adamson, kes ei suuda samuti uskuda, et filtritega pildid on saanud uueks normaalsuseks. «Kas see päriselt on reaalsus, et enamik kasutavaid filtreid? Mida see täpsemalt tähendab? Ehk neid nägu plastiknukuks muutvaid filtreid või Photoshoppi? Vist elan liiga omas mullis, et tahaks uskuda, et paljud ikkagi ei tee seda...» kirjutas Helen, kes enda sõnul on noorte kõrval juba liiga vana.

«Nii võõras maailm ikka, kuna need feikpiltidega kontod lihtsalt ei paelu. Aga kuidagi kurb hakkas. Inimesed kipuvad oma kitsas reaalsuses elama, et kes töötleb, see arvab, et kõik teised teevad sedasama. Ma tahaksin oma reaalsuses loota, et neid, kes selle maailmaga kaasa ei lähe, on samuti omajagu,» lisas Helen lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles