BLOGI JA GALERII ⟩ «Kui habe ära võtta, ütleksin, et ta on Jüri Pootsmann!» Saunavana küttis lava kuumaks

Copy

Telesaates «Ma näen su häält» asusid taas kord televaatajat rõõmustama krapsakad arvajad ja koloriitsed tundmatud, kelle seas oli nii andekaid lauljaid kui erakordselt osavaid teesklejaid. Saate võitiski taas kord teeskleja Hambahaljas, kes sai duetti «laulda» Karl-Erik Taukariga. 

Saate arvajatena panevad end sel korral proovile Soome bussijuhid Lea Hinnosaar ja Keiu Külv, kes lubavad panna mängu kõik, et paljastada ka kõige nutikamad teesklejad. Pikaaegsed sõbrannad tulid saatesse, et end argirütmist välja murda ning luua taas ühiseid mälestusi. «Tulime saatesse põnevuse, mitte auhinnaraha pärast,» sõnab Keiu.

Ka nõuandjate seas on sel korral uued tuuled. Esimest korda selle hooaja jooksul naaseb nõunike ridadesse humorist ja melomaan Mart Juur, kelle teravad tähelepanekud ja nutikad mõttevigurid võivad olla arvajatele abiks, aga viia nad ka sootuks eksiteele.

Külalisnõunikuna liitub telemänguga armastatud laulja ja saatejuht Karl-Erik Taukar, kes on enda sõnul eelnevate saadete puhul nautinud eriti teesklejate võitu. «Kui laval toimub elu, siis see on põnev. Isegi siis, kui keegi laulab nootidest mööda. Ma ütleks, et selline stiilne möödalaulmine on põnevam kui puhtalt ja igavalt laulmine,» leiab Taukar.

Jälgi sündmuste käiku Elu24 otseblogis!

Tagasi üles