KLÕPSUD Kristel Kruustük põrutas perega teisele poole maakera: uute seikluste terviseks!

Elu24
Copy
Kristel Kruustük.
Kristel Kruustük. Foto: Testlio

Nädala alguses teatas tarkvaratestimisettevõtte Testlio juht Kristel Kruustük ühismeedias, et on aeg uuteks seiklusteks. Seekord lendas perekond Austraaliasse ning tänaseks on nad teise maailma otsa kohale jõudnud.

«Meie järgmiste seikluste terviseks,» teatas Kristel Kruustük esmaspäeval oma Instagrami kontol ning mainis kommentaarides, et seekord on sihikule võetud Austraalia ja Uus-Meremaa. 

Laupäeval teatas naine, et perekond on pärast paaripäevast seiklemist Singapuris viimaks kohale jõudnud. «Jõudsime Sydneysse! Kohanemine ajavahega on olnud keeruline, aga seiklus on olnud seda väärt. Imeline linn!» märkis ta ja lisas, et juba on nad jõudnud näha ka kuulsat Sydney ooperimaja.

Möödunud aasta novembris seiklesid Kruustükid Lõuna-Aafrika Vabariigis, kus asuti elama Kaplinna. Tänavu märtsi alguses tulid nad tagasi kodumaale, kui veebruari lõpus alanud Ukraina-Venemaa sõja tõttu tekkis Kristelil hirm nende turvalisuse pärast.

Ei läinud aga kaua aega mööda, kui uuesti kohvrid pakiti ning USA-sse lennati. Kui esialgu leidis Kristel, et lastega reisimisel tekib liiga palju ebamugavusi ning palus abikaasal reisi tühistada, õnnestus viimasel teda siiski ümber veenda. «Lapsed on nii väikesed ainult korra elus ja elu ongi ju seiklusteks mõeldud. Need imelised mälestused, mida siin ja praegu koos luua saame, kaaluvad miljon korda üle mis tahes sekeldused,» märkis ta tookord ja tundis heameelt, et ümber mõtles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles