Indoneesias leiti püütoni kõhust kadunud naise surnukeha

Elu24
Copy
Püüton. Pilt on illustratiivne.
Püüton. Pilt on illustratiivne. Foto: Jaiman Taip / Shutterstock

 Indoneesias Jambi provintsis hukkus kohalike teadete kohaselt püüton, kes neelas kadunud naise tervelt alla.

Mitmete teadete kohaselt leiti Indoneesias püütoni kõhust kadunud naise surnukeha. BBC Newsi ja The Guardiani teadete kohaselt kadus 50-aastane naine pärast töölt lahkumist kummipuu istandusest. 

Abikaasa teatas poliseisse naise kadumisest sama päeva õhtul, pärast seda, kui naine ei naasnud töölt koju ja mehel ei õnnestanud temaga kontakti saada. Väidetavalt leidis ta, aga istanduse lähedalt naise sandaalid, pearätiku, jope ja töövahendid.

«Kui turvameeskond ja elanikud kummiistanduse ümbruse läbi otsisid, siis leiti 7 meetri pikkuse püütoni. Just seda madu kahtlustatakse naise surmas. Pärast seda, kui me ta kinni püüdsime, leidsime mao kõhust ohvri surnukeha,» ütles kohalik politseiülem AKP S Harefa uudisteleheküljele Detik. Harefa lisas, et The Guardiani ja Detiku andmetel on püüton seitsme meetri pikkune. Politseiülem kinnitas, et pärast püütoni leidmist tapeti ta järgmisel hommikul. 

Teadaolevalt leiti naise surnukeha mao kõhust enamjaolt tervena, mistõttu arvatakse, et teda võidi saagiks püüda. Püütonid kasutavad saagi lämmatamiseks ahenemist – mähkides oma keha ümber väiksema saagi.

2018. aastal leiti Muna saarelt hiidpüütoni kõhust naine, kes jäi oma aias kadunuks, vahendab The Guardian. Aasta varem suri Sulawesi saarel Salubiro külas väidetavalt samamoodi üks talunik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles