FOTOD JA VIDEOD ⟩ Nooruslik Anne Veski ja verised pead: Eesti staarid oma halloween'i kostüümidega tagasi ei hoidnud

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmised Instagramist / Elu24 kollaaž

Halloween ehk kõigi pühakute õhtu on 31. oktoobril tähistatav tähtpäev, mil uuristatakse kõrvitsaid, peetakse stiilipidusid ning käiakse kostümeeritult ukselt-uksele kommi või pommi küsimas. Mitmed kõrvitsapeod leisid aga aset laupäeva õhtul ning selleks olid ennast valmis sättinud ka mitmed kohalikud staarid.

«Rrrrrr... Andresega juhtus miskit! Ja nüüd on hea sammud mõnele halloween'i peole sättida! Kas lähed ka?» küsisid raadio Star FM tegijad rahvalt. Andres Puusepaga oli aga tõepoolest midagi juhtunud, sest mees erines suuresti oma tavapärasest olekust. 

Ennast olid valmis sättinud ka «Õhtu!» saate säravad meessaatejuhid Robert Rool ja Jüri Butšakov, kes piirdusid veidi tagasihoidlikuma transformeerumisega.

Lauljatar Elysa ei olnud aga veel kindel, kelleks kehastuda, ning küsis eelmise aasta outfit'i näidates oma jälgijatelt, kelleks peaks ta end sel aastal muutma. 

Näitlejatar Merle Palmiste jagas aga fotot Ameerika Ühendriikides asuvast Lakewoodi Eesti majast ning teatas, et ka tema on halloween'iks valmis.

Lauljatar Getter Jaani postitas oma Instagrami kontole hoopis laheda video, kus sõbrannadega lõbutses. «Hocus pocus,» lisas ta.

Raadiohääl Kristina Suuroja tähistas pidustusi teisel pool maakera Los Angeleses, Californias. «Ma tean, mida sa tegid eelmisel suvel,» kirjutas Kristina postituses.

Jaagup Kreem andis halloween'i pidustuste ööl Cafe Amigos Terminaatoriga kontserdi. Jokkeri näomaalinguga muusik kirjutas, et hullu meest ei tasu usaldada.

Meigikunstnik Liisa Leetma kehastas end nooreks Anne Veskiks. Muidugi ei puudunud ikoonilise soengu ja särava kostüümi juurest ka Maxima kilekott!

Kristjan Kasearu nägi aga eriti jube välja! Nõrganärviliste hulka tal küll sellise välimusega ei soovitaks minna...

Foto: Kuvatõmmis Instagrami loost

Lauljatar Eleryn Tiit keerutas plaate Egiptuse muusika saatel. «Cleopatra on kade,» kommenteeris üks naise kostüümi.

Lauljanna Liina Ariadne tõmbas endale selga hoopis banaanikostüümi. Koos vähikostüümis sõbrannaga jalutati käest kinni Londoni tänavatel ning jagati sealsetega positiivsusest pakatavat energiat.

Muusik Jaanus Saks tõmbas selga punase kostüümi ja pani näo ette Netflixi seriaalist «Money Heist» tuntud maski. Ta tähistas püha oma tütrega, kes oli riietunud haldjaks.

Lauljanna Beatrice kehastas võrgutavat nunna. Tema elukaaslane, räppar AG, tõmbas endale pähe hoopis klouni paruka. Milline paar!

«Olge ettevaatlikud, nõiad on liikvel» jagas Eesti esireket Anett Kontaveit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles