SEIKLUSED MUSTAMÄEL ⟩ Koeraomanik: kutsu läks üksi bussi peale, sõitis peatuse edasi ning suundus poodi kondama

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: shutterstock.com

«Kaks tundi jooksin Mustamäel ringi. Kajast Leholasse, Szolnokisse ja sõelusin majade vahel,» kirjeldab Janar, kes otsis linna vahel oma kadunud koera. Neljajalgne sõber oli selleks ajaks aga bussiga sõitnud ja isegi poes käinud. 

«Meie sõbralik, tore koer nimega Indie tegi täna oma eluseikluse,» kirjutab Janar Mustamäe Facebooki grupis. 

Mees lasi koera maja taga rihmast lahti, kuna oli vihmane ilm ja tema sõnul keset päeva teisi koeri seal kandis väga ei liigu. «Ta enamasti on väga kuulekas koer ja allub käsklustele… seda siis kuni näeb oravat.»

Ühel hetkel jooksis aga koer omaniku eest ära ja kuna koer on sama värvi kui puudelt kukkunud lehed, oli teda väga raske eristada. «Kaks tundi jooksin Mustamäel ringi. Kajast Leholasse, Szolnokisse ja sõelusin majade vahel,» kirjeldab Janar.

«Ühel hetkel näen kahte teismelist tüdrukut jube tuttava koeraga. Jooksen lähemale ja mida helvetit, Indie on rihma otsas ja uued omanikud vist leidnud!» naerab mees. «Tüdrukud siis rääkisid mulle kuidas Indie läks Szolnokis üksi bussi peale, sõitis ühe peatuse edasi Leholasse ning läks Maximasse üksi kondama… talle väga meeldivad poed, kuna seal on palju inimesi kellega tuvust teha.»

Janar soovib tänada tüdrukuid, kes Indie enda hoole alla võtsid. «Nad jälitasid Indiet Maximasse ja ostsid talle rihma ning plaanisid hakata omanikku otsima kodus. Pakkusin neile vaevatasu, kuid nad ei soovinud midagi. Siiski sooviksin tunnustada tublisi noori ja kui nad seda näevad siis palun kirjutage!»

«Ma ei tea mida ma Indieta teekisin… Lõppude lõpuks on viga minus. Palun treenige oma koeri, et teil sama ei juhtuks,» sõnab Janar lõpetuseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles