«Huuled kitsad nagu tihendid?» Rämmar loosib välja paari mahlakaid mokkasid

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Foto: Kuvatõmmis rämmari postitusest

«Just nii! Kui sul on huuled kitsad nagu tihendid ja tahaksid ka lopsakaid ja mahlaseid mokkasid, siis asi on lihtne!» Rämmar loosib halloween'i puhul välja tasuta täitesüstid!

Halloween'i puhul riietasid Estoni Kohver, Päevakoer, Muul, Philgood ja DJ Qrx end legendaarseks Liis Lemsaluks, kes teeb justnimelt sel laupäeval D3 ruumides enda DJ-debüüdi.

Varem on Rämmari peosarja käigus loosi läinud tätoveeringud, auto, laevapiletid ja palju muud hullumeelset kraami. Nüüd on aga mehed andnud halloween'ile uue tähenduse ja korraldavad esimest korda Eestis uskumatu loosi, mille õnnelik võitja saab minna tasuta huulte täitesüste tegema.

Foto: Kuvatõmmis rämmari loosi postitusest

«Just nii! Kui sul on huuled kitsad nagu tihendid ja tahaksid ka lopsakaid ja mahlaseid mokkasid, siis asi on lihtne,» seisab postituses. Üks õnnelik loosis osaleja saabki endale uued lobedad huuled.

«Kas see on päris?» sa küsid. Jah, see on päris!» lubatakse loosi juures.

Rämmariga tuleb kokku leppida, millisesse kliinikusse ja mis kellaajaks protseduur broneerida ning muidugi maksab süstide ja ka kahe halloween'i-peo pileti eest Rämmar.

«Mis sellel kõigel halloween'iga pistmist? Ega vist olegi. Lahe ju!» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles