«Südamesoov» täidab surmasuust pääsenud naise perekonna unistuse

Elu24
Copy
Jane
Jane Foto: Kuvatõmmis saatest

Neljapäeva õhtul teeb «Südamesoov» saate ajaloo suurima kingituse, kui täidab Võrumaal elava Jane südamesoovi.

Kanal 2 saade «Südamesoov» läheb sel korral külla Võrumaal elavale Janele, kes on pääsenud surmasuust, sattunud elu hammasrataste vahele ning suutnud omal jõul raskustest välja ronida.

Karm minevik on õpetanud pingutama ning nüüd on tema suurim soov pakkuda oma lastele paremaid elutingimusi ja kindlustada nende tulevik.

Traagiline pöördepunkt

Kui Jane lapsena koolist tulles bussi ootas, saabus tema elus traagiline pöördepunkt. Matustelt naasnud orkestri buss sõitis otsa vaevalt üheksa-aastasele tüdrukutirtsule ja lohistas teda meetreid maanteed mööda kaasa. Napilt eluga pääsenuna tuli Janel õppida uuesti rääkima ja kõndima. See vajutas aga pitseri kogu tema ülejäänud elule.

Ka segased suhted kodus viisid palju kannatanud lapse keerulistesse olukordadesse koolis, mistõttu pidi ta toime tulema nii kaasõpilaste kui ka õpetajate kiusuga.

Täiskasvanuna on ta andnud endast kõik, et lapsed tema vigu ei kordaks. Jane ja tema abikaasa pingutused parema elu nimel ei ole jäänud märkamata kohalikule kogukonnale. Nii kirjutaski nende hea sõber, Antsla koguduse pastor Peeter Lemats «Südamesoovile», et Jane rüblikueas pojad Tõnu ja Ilmar saaksid endale õppimiseks ja toimetamiseks paremad tingimused.

Jane pojad koos «Südamesoovi» saatejuhi Keili Sükijaineniga
Jane pojad koos «Südamesoovi» saatejuhi Keili Sükijaineniga Foto: Kuvatõmmis saatest

Tänases «Südamesoovi» osas tehakse saate ajaloo suurim kingitus, mis pakub palju näinud perekonnale rõõmu pikaks ajaks.

«Südamesoov» on Kanal 2 ekraanil täna õhtul kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles