SEKSITOIMIKUD Regulaarselt prostituute külastav Eesti pensionär: 50 aastat noorema Svetaga hullasin kolm tundi

Elu24
Copy
Värskes «Pealtnägijas» tutvustati uut uuringut, mis keskendub Eesti seksiostjatele.
Värskes «Pealtnägijas» tutvustati uut uuringut, mis keskendub Eesti seksiostjatele. Foto: Kuvatõmmised ETV saatest/Elu24 kollaaž

«Täna Marinaga, täna Marinaga, täna Marinaga, täna Marinaga... Näed, et tihti. [...] Siin me 50 aastat noorema Svetaga hullasime kolm tundi,» loeb 74-aastane Eesti pensionär Henno (nimi muudetud) oma päevikust, kuhu ta märgib enda seksiteenuse oste. Henno on prostituutide püsiklient ja üks umbes 100 000 Eesti mehest, kes on vähemalt korra elus seksiteenust ostnud.

Kuigi karmistunud seadused ja interneti võidukäik mõjusid hävitavalt bordellidele, siis intiimäri see muidugi lõplikult ei peatanud. Nüüd on valmis saanud ka seni kõige põhjalikum uuring, mis keskendubki just Eesti intiimäridele. Eilses «Pealtnägija» saates tutvustati põgusalt veel avaldamata uuringu statistikat ning ühtlasi kirjeldati, milline on tüüpiline seksiostja Eestis.

Seksiostjad

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles