«Isegi kui need teised inimesed ütlesid, et mõelge ikka järele ja elage enne koos, siis see ei muutnud absoluutselt midagi,» tõdeb äsja abiellunud Triin Lellep, kes kohtas kaasat esimest korda kõigest mõned kuud tagasi. Lellep tunnistab Elu24-le, et abiellumise eel oli tal kleidi leidmiseks vaid kolm tundi, ja avaldab lisaks erilise detaili, mille paar oma abielusõrmustele graveeris.

Ooperilaulja ja näitleja Triin Lellep (36) abiellus oma rootslasest kallima Linus Kordesiga (24). Olgugi et paar kohtus esimest korda alles suvel, kihlusid nad juba tol kohtumise päeval ning ka abiellumisest räägiti praktiliselt samal päeval.

Lellep avaldab Elu24-le, et abielu tehti ametlikuks septembri keskel, kuid tähistama hakkab paar seda teisel, enda jaoks tähtsal päeval. «Seda ma kellelegi rääkinud ei ole, aga meie pulmasõrmuste sisse on kirjutatud kuupäev 14. juuni. Mida see tähendab? See on sellepärast, et kuna me tegime selle otsuse esimesel päeval, kui me kohtusime, siis see jäigi meie jaoks kõige olulisemaks päevaks,» selgitab laulja.

Kommentaarid
Copy