PÕLV TUKSIS ⟩ Tantsutäht villemdrillem läheb saatest vigastuspausile (1)

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
«Tantsud tähtedega», 23.10.2022
«Tantsud tähtedega», 23.10.2022 Foto: Madis Veltman

Pühapäevases tantsusaates vigastas räppar villemdrillem pasodooblit tantsides tugevalt põlve ning ta läheb üheks nädalaks vigastuspausile. Pausi jooksul selgub, kas ta saab nädal hiljem oma treeneri Greta Korjuga võistlemist jätkata või mitte.

Vigastuspaus on hädavajalik. «Viimases saates esimest trikki sooritades suutsin Greta enda käte vahelt liiga kiirelt maha libistada ning seetõttu maandus ta mu varasemalt opereeritud põlvele. Põlvest käis läbi raksatus ja valu tõttu lõi silmist tuld. Esmaspäeva hommikul oma raviarsti dr Rahuga nõu pidades jõudsin järeldusele, et saates jätkamiseks mingigi võimaluse püsimise nimel ei tohi ma sel nädalal jalale intensiivset treeningkoormust anda,» räägib villemdrillem.

«Reedel on uus põlveuuring ja esmaspäevaks saab selgeks, kas mul on võimalik saates jätkata. Hoiame positiivset meelt ning ehk on taastumine kiire, võtame päeva korraga. Tänan väga Confidot ja Ortopeedia Arste ülikiire ja professionaalse tegutsemise eest. Soovin väga edasi tantsida, kuna just nüüd tundsin, et sain õige hoo sisse,» kirjeldab villemdrillem olukorda.

«Tantsud tähtedega»,  23.10.2022
«Tantsud tähtedega»,  23.10.2022 Foto: Madis Veltman

«Tantsud tähtedega» on BBC formaatsaade ning selle reeglite järgi võib anda paarile saatest üheks nädalaks tervisepausi, kui seda soovitab arst ja ees on veel vähemalt pooled saated.

«Seda reeglit me järgime ja loodame kogu südamest, et villemdrillem ja Greta saavad juba järgmisel nädalal taas kõiki oma tantsudega rõõmustada,» kommenteerib saate produtsent Raivo Suviste.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles