Emmyga pärjatud koomik Leslie Jordan hukkus autoõnnetuses

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Näitleja, koomik ja laulja Leslie Jordan.
Näitleja, koomik ja laulja Leslie Jordan. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

USA koomik, laulja, kirjanik ja näitleja Leslie Jordan, kes on enim tuntud sarjadest «Will & Grace» ning «American Horror Story», hukkus autoõnnetuses. Ta oli 67-aastane.

2006. aastal Emmy auhinnaga pärjatud näitleja Leslie Jordan suri esmaspäeva hommikul, 24. oktoobril autoõnnetuse tagajärjel, vahendab Variety. Jordan sõitis oma autoga Hollywoodis vastu maja. Arvatakse, et õnnetuse põhjuseks oli terviserike.

Kogenud näitlejana mängis 1955. aastal Tennessees sündinud Jordan oma karjääri jooksul mitmes telesarjas ja filmis. Tema telerollide hulka kuuluvad osatäitmised näiteks sarjades «Ally McBeal», «Ugly Betty», «Will & Grace», «Boston Legal» jpm. Lisaks mängis ta kolme erinevat tegelaskuju kolmes «American Horror Story» hooajas.

Tema enim tuntud filmiroll oli 2011. aasta filmis «The Help», kus peaosi kehastasid Viola Davis, Emma Stone ja Octavia Spencer.

Alles hiljuti, 2020. aastal muutus Jordan viraalseks Instagramis, kus ta sai endale miljoneid jälgijaid. Algul vaid 80 000 fänniga kontol on tänaseks ligi 6 miljonit jälgijat. Ta postitas koroonapandeemia ajal humoorikaid videoid, mida miljonid armastasid.

Usklikus peres üles kasvanud Jordan võitles teismelisena oma usu ja seksuaalse orientatsiooniga, vahendab The Guardian. 14-aastaselt tuli ta koolis kapist välja ja võttis esimese lonksu alkoholi. Kolm aastat hiljem pööras ta usule selja.

Aastaid alkoholi- ning narkosõltuvuse all vaevelnud Jordan avaldas 2010. aastal, et ta oli selleks ajaks kaine olnud juba 13 aastat.

Ta ei abiellunud kordagi ja 2021. aastal avaldas Jordan, et ta ei olnud kordagi isegi kohtingul käinud. «Ma olen täiesti rahul sellega, et olen vallaline. Olen oma eluga rahul. Vannun jumala nimel, et ma pole isegi kordagi kohtingul käinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles