KLÕPS Tanel Padar oma kihlatust: vahepeal ajame hulluks ka teineteist

Elu24
Copy
Tanel Padar oma kihlatu Lauren Villmanniga.
Tanel Padar oma kihlatu Lauren Villmanniga. Foto: Raul Mee/Mollusk Meedia

Muusik Tanel Padar jagas ühismeedias humoorikat pilti, kus ta teeb koos kihlatu Lauren Villmanniga totakaid nägusid. Postituses kirjeldas Tanel põgusalt ja naljatades, milline on tema ja Laureni suhe.

Laulja Tanel Padar ja Lauren Villmann on paar, keda ühendab sarnane huumorisoon. Ja vahel postitab muusik oma kihlatust pilte, mis kõigile meeltmööda ei oleks.

«Me oleme pea viie aasta jooksul Laureniga korralikud puuriidad teineteisele ladunud ja teeme seda ka edaspidi,» kirjeldas Tanel sel suvel oma suhet. «Ehk veidi kummaline huumor, aga meie jaoks toimiv ja alati olulisel kohal,» lisas ta lõpetuseks.

Ühist naljasoont näitas Tanel oma värske ühismeedia postitusega, kus ta teeb koos kihlatuga fotosessiooni aja totakaid nägusid. «Vahepeal ajame hulluks ka teineteist,» tõdes muusik naljatades.

Lauren kommenteeris postitust ja viskas samuti nalja: «Aa, vahepeal.»

Postituse kiitsid paljud fännid heaks ja nii mõnigi jätkas sarnaselt ehk naljatades. «Kaks hullu annavad ühe normaalse ju kokku,» vihjas üks ning teine lisas: «Vahepeal juhtub seda meie kõigi suhetes, aga ainult vahepeal.»

Muidugi kiideti paari ka takka: «Nii peabki ju!»

Taneli ja Laureni huumor on tõepoolest miski, mis neid ühendab. Elu24 astroloog avaldas möödunud aasta suvel paari sünastria, kus ta tõi esile just selle: «Neil on sarnane huumorisoon ning mõlemad vajavad palju uusi elamusi ja sotsiaalsust.» Loe pikemalt Taneli ja Laureni sünastriast SIIT.

Aastaid koos olnud paar astus esimest korda avalikkuse ette 2017. aasta novembrikuus ja kihlus järgmise aasta suvel Itaalias. 2019. aasta augustis sündis Taneli ja Laureni esimene laps, tütar Linda, ning teine tütar tuli ilmale selle aasta jaanuaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles