Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Diana Klas kinnitab lahkukolimist: seal veedetud aeg oli mu elu kaunemaid ja lõbusamaid

Copy

«Kerdo on ja jääb mu kõige kallimaks sõbraks, isegi, kui me teed lähevad lahku ja nemad Soomes ja mina Eestis olen,» kirjutab Diana Klas enda Facebooki seinal.

Neljapäeval kirjutas Elu24, et septembri alguses ühe katuse alla kolinud Kerdo Möldri, Diana Klasi ja Priidu Heinroosi teed on lahku läinud. 

«Me otsustasime Soome elama tulla,» kinnitas Priidu neljapäeval toimetusele. «Diana ja ta ema viibivad ka hetkel Soomes, kuid lähevad Eestisse tagasi, kuna neile ikkagi Soome elu ei sobi. Kuna meil on aastatega tekkinud siin oma elu ja inimesed, siis meie otsustasime jääda,» selgitas ta. Ühisest elamisest kolitakse mehe sõnul viisakalt välja ja omavahel jäädakse siiski sõpradeks.

Kui toona ei soostunud Diana olukorda kommenteerima, siis nüüd tegi ta südamliku Facebooki postituse. «Ma olen väga, väga väsinud nii suurest tähelepanust viimasel ajal,» tunnistab ta postituses.

«Seal veedetud aeg oli mu elu kaunemaid ja lõbusamaid aegu.»

«Ma ju tegelikult ei esine ega mängi kuskil ja tahaks vaikselt elada, aga minu kolimine sõpradega kokku, minu hapukoorene suu «Kuuuurijas», minu soov natuke midagigi inimeste heaks teha nõustajana, kõik läks nii suure kella külge, et kui me poistega otsustasime sõita Soome ja mina sealt lõpuks tagasi tulin emaga, siis räägiti igasuguseid absurdsusi meist ja meie suhetest.»

Diana aga tõdes, et neil olid omavahel väga normaalsed suhted. «Nad tõesti armastavad üksteist. Mina olin oma koerte ja emaga. Raudselt oli Kakumäel veedetud aeg mu elu kaunemaid ja lõbusamaid aegu,» tunnistab ta. «Ma pole kunagi nii naernud, neid koju oodanud, teades, et ma pole üksi.»

Facebooki postituses meenutab Diana kauneid koosveedetud hetki. «Ma olin õnnelik. Me kokkasime, vaatasime koos filme, istusime aias, naersime nagu meeletud ja vahel nutsime koos.» Naine nentis, et hoolimata kõigest jääb Kerdo tema kõige kallimaks sõbraks. «Isegi, kui me teed lähvad lahku ja nemad Soomes ja mina Eestis olen. Tal on soe süda ja õrn hing. Ta on väga kallis inimene mulle ja jääb selleks alati.»

Priidu Heinroos, Kerdo Mölder ja Diana Klas koos emaga. 
Priidu Heinroos, Kerdo Mölder ja Diana Klas koos emaga. Foto: Kuvatõmmis «Kuuuurija» saatest

Septembri alguses hakkasid toimetusele tulema vihjed, et Kerdo on koos elukaaslase Priiduga kolinud Diana Klasi ja viimase emaga ühe katuse alla.

«Jah, kevadel võtsimegi kolmekesi vastu otsuse, et võtame ühiselt maja privaatsesse asukohta – siis oleks meil tunduvalt kergem elada – igas mõttes. Selle otsuse poolt olid kõik suure rõõmuga, ka Diana armas ema, kes meiega siin koos elab. Me tõesti oleme õnnelikud ja rahul. Käime kõik tööl, tegeleme mitmete projektidega, reisime ja oleme eluterved ning mõistlikud üksteise suhtes,» kirjeldas Kerdo septembri alguses dünaamikat majapidamises.

Sügise hakul käis nelikul külas ka Katrin Lust, kes «Kuuuurija» saates nende elu kajastas. Vaata saadet siit: 

TÄISPIKK INTERVJUU 〉 Diana Klasi ja Kerdo Mölderi intervjuu elust neljakesi ühe katuse all

Tagasi üles