MIS SIIN TOIMUB? Hendrik Terrase Eesti 200 TikToki video tekitab inimestes rohkem küsimusi, kui annab vastuseid

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Hendrik Terras: Õiglane elektri hind on 6 senti kWh. See on saavutatav! Peame lõpetama piltlikult öeldes raha põletamise sooja saamiseks ning tagama energiajulgeoleku ASAP!
Hendrik Terras: Õiglane elektri hind on 6 senti kWh. See on saavutatav! Peame lõpetama piltlikult öeldes raha põletamise sooja saamiseks ning tagama energiajulgeoleku ASAP! Foto: Kuvatõmmis TikTokist / @200tiktokis

«Tahaks teada, mis punnitatud lavastus-performance see seal taustal toimub», «Kas see on Eesti 200 või EKRE?», «Mul on rohkem küsimusi kui vastuseid». Video Hendrik Terrase sõnavõtust suurte elektriarvete kohta pakub netirahvale nalja.​

Erakond Eesti 200 postitas eile TikTokki video, kus võtab sõna Hendrik Johannes Terras, noorteorganisatsiooni Noor Eesti 200 esimees. Terrase sõnavõtt suurtest elektriarvetest pälvis aga kiirelt paljude tähelepanu, sest videos mehe taga toimuv aktsioon on rahva sõnul naeruväärne.

«Valitsuse tegemata töö tõttu on terve Eesti rahvas sunnitud praegu raha põletama kõrgete elektriarvete peale. Kuus senti kWh on õiglane elektri hind! Seda saab saavutada, kui me investeerime taastuvenergiasse, paneme püsti meretuulepargid ja teeme seda kiiresti. Meil on tehnoloogia olemas. Kõik on praegu otsuse taga kinni – kas aidatakse kaasa või pidurdatakse bürokraatiaga. Kuus senti kWh eest on see hind, mis peab Eesti tarbijal olema juba järgmise paari aasta jooksul,» sõnab Terras TikToki videos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles