UUS TREND? Jan Uuspõld hüppas Brigitte Susanne Hundi moodi roosiõitesse. «Ilus plakat, mulle väga meeldib!»

Chrislin Metsanurm
Copy
Endla teater alustas 111. hooaega
Endla teater alustas 111. hooaega Foto: Kuvatõmmis Brigitte Susanne Hundi Instagramist ja Piletilevist/ Elu24 kollaž

Jan Uuspõldu, Mena Suvarit ja Brigitte Susanne Hunti ühendab sarnane fotoseeria. «Päris uhke vaatepilt ja ilus plakat,» nendib Uuspõld. Kui tavaliselt läheb mees Tartusse, siis seekord hoopis Pärnusse.

Endla teater tähistab 111. sünnipäeva koos Jan Uuspõlluga. Viimaks ometi saabub Uuspõld Pärnusse, tema teekond Tartusse on ilmselt paljudel meeles. Tuleb tunnistada, et Pärnusse jõudis tunduvalt korralikum ja viisakam mees. «Ma olen paremas vormis, kui ma tookord Tartusse tulin, kolm korda lühema ajaga,» nendib näitleja «Ringvaates».

Lavastaja Ingomar Vihmar pakkus Uuspõllule peaosa etenduses «Norman Vallutaja». See on lugu lüüasaamistest, muheda maski taha peitunud üksindusest ja ühe vabameelse Normani-nimelise meesterahva suhtesädemeid tekitavatest tegemistest. «Ma ütlesin koheselt jah,» märgib Uuspõld.

«Vallalise kaunitari» täht Brigitte Susanne Hunt postitas oktoobri algul endast Instagrami eriti sensuaalse foto – alasti Brigitte sadade roosiõite seas lebamas. «Olla võin kui jää või tulikuum – su kõigi unistuste tuum,» kirjutas ta pildi alla.

Pildi idee on pätsatud 90ndate filmist «Tabamatu ilu» («American Beauty»), kus peaosaline Mena Suvari samuti tuhandete roosiõite peal unistavalt alasti lebab. Nüüd võime aga etenduse «Norman Vallutaja» plakatil näha sarnast fotot ka Jan Uuspõllust. Kas sündinud on uus trend?

Jan Uuspõld uues lavastuses Endla teatris
Jan Uuspõld uues lavastuses Endla teatris Foto: Kuvatõmmis Piletilevist
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles