FOTOD 20-aastane Billie Eilish kinnitab suhet 31-aastase muusikuga

Elu24
Copy
Billie Eilish
Billie Eilish Foto: AFP/SCANPIX

Billie Eilish jäi koos oma uue kaaslase Jesse Rutherfordiga (31) teisipäeva õhtul Californias Studio City India restorani ees kaamerasilma ette. Lõbusas tujus paar jagas fotograafi ees kuuma suudlust.

20-aastane Grammy võitja ja alternatiivroki bändi The Neighbourhood laulja einestasid Lal Mirchi restoranis ning pärast seda suundusid välja, kus nad kõnniteel õrnutsesid.

Suure teksajaki ja mustade Converse’i tossudega Eilish haaras mitu korda Rutherfordi näost, et teda endale lähemale tõmmata. Mees ise hoidis lauljatari sensuaalselt puusadest. Rutherford kandis pikkade varrukatega musta-valgetriibulist särki, mille oli kombineerinud mustade pükste ja sobiva kotiga.

Paar jalutas veidi ning siis suunduti koos Rutherfordi hõbedasse Volkswagen Beetle'isse.

Eilish ja tema uus väljavalitu tekitasid esimest korda suhtespekulatsioone eelmisel reedel pärast seda, kui neid märgati Los Angeleses Universal Studiose halloween'i õudusõhtutel.

Muusikute suhe tõi sotsiaalmeedias kaasa vastakaid reaktsioone – paljud väljendasid muret paari kümneaastase vanusevahe pärast.

Teised aga tõid välja, et nad tunnevad teineteist juba aastaid. Rutherfordi fännikonto jagas 2017. aasta detsembris pilti, millel oli näha paari kostüümipeol mänguliselt poseerimas – kui naine oli 16-aastane ja mees 26-aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles