MILLINE KLEIT! ⟩ Lauljatar Liis Lemsalu jagab sünnipäeva puhul kauneid klõpse

Triin Roos
, ajakirjanik
Copy
Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: Rauno Liivand

Säraval lauljannal Liis Lemsalul oli 20. oktoobril tähtis päev, sest ta tähistas 30. eluaasta täitumist. Sel puhul jagas Lemsalu sotsiaalmeedias kauneid klõpse. Piltide all soovivad talle õnne ka mitmed teised armastatud muusikud.   

«Uus eluaasta, siit ma tulen!» ütleb Liis Lemsalu rõõmsalt ning jagab Instagramis pilkupüüdvaid pilte. 

Liis Lemsalu sai tuntuks saatest «Eesti otsib superstaari», mille neljanda hooaja ta võitis. Pärast võidukat esinemist saates on Lemsalu välja andnud arvukalt singleid ja rõõmustanud kuulajaid paljude kontsertidega. Lemsalu puhul on esile toodud tema erilist positiivsust ja rõõmsameelsust.

Liis Lemsalu mõjub kui positiivsuse plahvatus.
Liis Lemsalu mõjub kui positiivsuse plahvatus. Foto: Remo Tõnismäe

Eesti popmuusika auhinnagalal Kuldne Plaat võitis Liis Lemsalu ja Stefani «Doomino» aasta raadiohitt 2022 tiitli. Lauljatar tunnistab, et ootab sellel aastal detsembrikuud väga, kuna 10.–30. detsembrini on neil koos Stefaniga jõulukontsertide tuur.

«Palju õnne, kaunitar! Ja tere tulemast 30ndate klubisse! Siin on kõik väga hästi,» tervitab Lemsalu sünnipäeva puhul Birgit Õigemeel. «Palju-palju õnne,» soovib Getter Jaani. «Ulme piff! Palju õnne,» kirjutab Lemsalu postituse all Eestit Eurovisioonil esindanud Stefan. Õnne soovib ka Jüri Pootsmann.

«Palju-palju õnne, sa paned musta kuldselt särama!» ütleb üks õnnitleja. Tõepoolest särab Lemsalu eriliselt oma uhkes õhulises sünnipäevakleidis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles