VIDEO ⟩ Lana Del Reyl on fännidele palve: palun ärge kuulake mu muusikat!

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Lana Del Rey
Lana Del Rey Foto: Xavier Collin/Image Press Agency

USA lauljanna ja laulukirjutaja Lana Del Rey avaldas, et teda rööviti hiljuti. Varastati nii lauljanna kirjutatud muusikat kui ka 200-leheküljelise raamatu käsikiri. Nüüd palub ta fännidel seni avaldamata muusikat mitte kuulata.

37-aastase muusiku Lana Del Rey sõnul varastati tema autost sülearvuti, kolm videokaamerat ja mitu kõvaketast. Selle tõttu on lekkinud erinevaid lõpetamata laule ning kadunud tema peagi ilmuma pidanud raamatu 200-leheküljeline käsikiri, millest tema sõnul ei tehtud varukoopiaid.

Naise sõnul ei olnud koostöös kirjastusega Simon & Schuster valminud raamat interneti andmepilves, kuid sellele vaatamata on inimestel endiselt võimalik ta telefonile kaugjuurdepääsu saada ning tema laule ja isiklikke fotosid lekitada.

Lauljanna palus fännidel lekkeid mitte otsima hakata.

«Palun ärge kuulake mu (seni avaldamata) muusikat, sest see ei tule veel välja,» ütles Del Rey. «Ja mis puudutab raamatut, siis ma armastasin seda raamatut kogu südamest ja panin sellesse palju kirge. Ja mis puudutab videokaameraid, siis vaatame, mis sellest saab.»

Lauljanna sõnul on see juba kolmas kord, kui midagi sellist on juhtunud, ning ta on tõesti väga mures.

@lanadelreytt ♬ original sound - Lana Del Rey

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles