MIS JUHTUS? Tommy Cash oli sunnitud edasi lükkama kauaoodatud USA tuuri

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Tommy Cash
Tommy Cash Foto: Taavi Sepp

Üle maailma hinnatud Eesti muusik ja visuaalkunstnik Tommy Cash on praegu maailmaturneel, kuid teatas, et on sunnitud ära jätma pikisilmi oodatud USA kontserdid.

Räppar Tommy Cash läks aasta alguses maailmaturneele, mis hõlmab ühtekokku 50 kontserti eri festivalidel ja tuntumatel areenidel üle maailma. Täna avaldas Cash ühismeedias, et peab jagama üht kurba uudist.

«Pean teile kurbusega teatama, et USA tuur lükkub edasi viisaprobleemide pärast. Me oleme andnud endast kõik, et olukorda lahendada, kuid kahjuks ei ole see õnnestunud. Ma ootan väga kõikidega kohtumist uutel kuupäevadel 2023. aasta märtsis. Märtsikuu kontsertide kuupäevad kuulutatakse välja järgmisel nädalal. Vanad piletid kehtivad ka uutel kuupäevadel. Vabandan kõigi ees, me ei suuda tulemist ära oodata,» jagas muusik Instagrami loos.

Tommy pidi esinema 21. oktoobril Los Angeleses, 22. oktoobril Oaklandis, 24ndal Seattle'is, 26ndal Portlandis, 28ndal Denveris ja 30. oktoobril Chicagos. 

Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Selle aasta veebruaris jättis Tommy ära kontserdid Kiievis, Moskvas ja Peterburis. Räppari sõnul seisab ta alati sõjalise tegevuse vastu. «Praegused uudised murravad mu südame. Toetan täielikult ukrainlasi ja venelasi, kes seda sõda ei poolda ja kelle valik see ei olnud.»

Cash lisas, et loodab, et saab peatselt oma muusikaga siiski nendesse imelistesse kohtadesse naasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles