PIIRIRAMMIMISE JÄRJELUGU ⟩ Vene ärimehe pöörane pagemine Eestisse oli vaid seikluste algus

Elu24
Copy
Anatoli Bogdanov Youtube'i videos.
Anatoli Bogdanov Youtube'i videos. Foto: Kuvatõmmis «Pealtnägija» saatest

See oli 2020. aastal ööl vastu 1. märtsi, kui Vene ärimees Anatoli Bogdanov sõitis maasturiga läbi piiritõkkepuu Eestisse, silmad kinni ja gaas põhjas. «Kui mul oleks valida Venemaa ja eutanaasia vahel, valiksin ma eutanaasia,» tunnistas Anatoli toona. «Pealtnägijas» selgub, et tehtu eest trellide taga istunud Anatoli seiklused Eestisse tungimisega alles algasid.

Enam kui kaks aastat tagasi sõitis Vene ärimees Anatoli Bogdanov Narvas Eesti-Vene piiril maasturiga läbi tõkkepuu Eestisse ja peatus alles Narvas. Mees tunnistas Vene uudisteportaalile Fontanka, et kaalus oma ekstreemset tegu kaua ja jättis enne Eestisse tungimist perekonnaga hüvasti, vahendab Postimees

Teo eest mõistis Viru maakohus talle kolmekuulise vangistuse ja rahatrahvi suuruses 506 eurot. Vene ärimees tunnistas, et soovib pärast vanglakaristuse kandmist jääda elama Eestisse. «Kui keegi kavatseb mu tegu korrata, siis on parem seda mitte teha. Ostke parem Schengeni viisa ja ärge hakake Eesti väravaid lõhkuma, tuleb odavam,» ütles ärimees pärast kohtuotsuse väljakuulutamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles