VIDEO JA GALERII ⟩ Rokibändi HND uus tulemine tuuseldas publikut ja meeletu pidu kestis hommikuni

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy

Legendaarsed HND ja Rock Da Party ühendasid üheks õhtuks jõud ja korraldasid 8. oktoobril klubis Helitehas show, millesarnast pole ammu nähtud. Sajad HND uued ja vanad fännid täitsid saali ja rõdud ning VIP-piletid müüdi välja juba eelmüügis. Vett ei joodud ja kokku ei hoitud!

Leegitseva ja sähviva lava pürotehnika oli muljetavaldav. Ka Rammsteini kontserdil kaastööd teinud Alpha Productions end tagasi ei hoidnud ning nii palju tuld pole HND laval varem olnud. Vürtsi lisasid seksikad rokitsikid, kes panid bassirütmis põksuma nii mõnegi südame.

Energiat ja power'it oli laval rohkem, kui tagasihoidlik eestlane on harjunud nägema, ja see nakkas ka publikule, kes tuli juba esimestest taktidest bändi ammendamatu energiaga kaasa.

HND on muusikaline kooslus, millesarnast teist Eestis ei ole. Oma muusikat nimetavad nad ise naljatades krati-metal'iks. 2006. aastal ilmunud esiksingliga «Vaevu hingan» leiti kiirelt tee kuulajate südametesse, aga ka raadiote ja telejaamade playlist'idesse.

Lisaks sellele on bänd aastate jooksul andnud märkimisväärse hulga kontserte, sh soojendanud erinevaid välisartiste, ning nende muusikat on kasutatud mitmetes tuntud seriaalides ja filmides («Seenelkäik», «Kättemaksukontor», «Viimane võmm»).

Peale seitsmeaastast pausi on HND taas koos ja tegusam kui kunagi varem. 9. septembril 2022 andis bänd välja singli ja video «Soo». Lugu iseloomustab ja annab aimu HND uue plaadi materjalist, pakatades energiast ja power'ist. «Soo» pole mingi sussisahistajatest vanameeste comeback, vaid tundub, et rokilavadelt eemaloleku ajaga on kogutud endasse plahvatusohtlikku energiat, mis nüüd kõigi silme ees valla pääseb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles