Lauljatar Sissi avaldab karmi tõe oma minevikust: see mõte, et ma ei taha enam elada, on äratuskell

Elu24
Copy
Sissi
Sissi Foto: Kanal 2

Teisipäeval oli Kanal 2 saates «Täistund» külas lauljanna Sissi, kes rääkis sellest, kuidas kooliajal talutud jõhkrused viisid ta sügavasse depressiooni.

Teisipäeval kell 20 Kanal 2s eetris olnud saates «Täistund» rääkis andekas laulja Sissi oma vaimsest kokkuvarisemisest.

Me kõik teame andekat ja ilusat muusikut Sissit, kes lavalauad särama lööb. Saates näeme aga hoopis teistsugust noort naist, kes räägib uskumatu loo neli aastat kestnud koolikiusamisest, mis viis ta vaimse kokkuvarisemiseni. Sissi varjas toimunut isegi oma vanemate eest.

«See mõte, et ma ei taha enam elada, see on äratuskell, see on suur äratuskell! Ma istusin voodi ääre peal ja vahtisin seina hästi pikalt ja üritasin aru saada, mis mu sees praegu toimub. Sa ei saa aru, et sa oled nii põhjas, enne kui sa seal oled. Sa ei pane tähele seda kukkumist sinna, sa ei taju, et see võib nii minna, see lihtsalt läheb,» kirjeldab Sissi oma elu kõige keerulisemat hetke. Neist nähtamatuist armidest vabanemine võtab aega aastaid.

Sissi suurim sõnum noortele on, et rääkige, ükskõik kellele!

Kas ja kuidas saavad aidata vanemad? Sellele teemale keskendus ka kell 22 eetris olnud lisasaade «Täistund ekstra. Sissi rääkimata lugu».

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles