LEITUD ⟩ Kodunt lahkunud Alari helistas ise häirekeskusele ja palus kodutee leidmisega abi

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
Politsei. Pilt on illustreeriv.
Politsei. Pilt on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Tartumaal Roiul elav Alari lahkus reedel kodust. Esmaspäeval tehti Alari ema sõnul noormehe kaardiga makseid. «Minu uurimisega sain teada, et Alari see ei olnud,» ütles ema Ilona. Kolmapäeva hilisõhtul teatas politsei, et Alari on leitud.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Leana Loide teatas kolmapäeva õhtul umbes kell 22.30, et Alari on leitud.

«Alari helistas mõni aeg tagasi ise häirekeskusesse ja andis teada, et vajab kodutee leidmisega abi. Politseinikud tuvastasid Alari asukoha ning ta leiti elusa ja tervena. Mees viibis oma sõiduautoga metsas Kastre vallas, mitte kaugel kodust,» avaldas Loide.

14. oktoobril lahkus Alari kodust oma Fordiga. Masinat nähti reedel Ihaste sillal sõitmas Annelinna poole. Üks Alari lähedane nägi teda 14. oktoobri hommikul oma kodus, Roiu alevikus. Pärast seda ei olnud noore mehe töökaaslased, sugulased ega sõbrad teda kohanud ega temast midagi kuulnud.

Miks mees niimoodi järsku kellelegi midagi ütlemata lahkus? «Ei tea,» ohkas ahastuses ema, kui temaga teisipäeval rääkisime. «See ei ole tema moodi, jah...»

«Tema kaardiga on esmaspäeval tehtud makseid. Minu uurimisega sain teada, et Alari see, kes neid makseid tegi, ei olnud.»

Ilona ütles, et suhtles ka kadunud inimesi otsiva sihtasutuse Kadunud juhi Aare Rüütliga ning SA Kadunud lisas kolmapäeval, 19. oktoobril Facebooki üleskutse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles